Софієчко, Волошечко - ви такі гарнюні і щасливі!!!! Плаття такі гарні...ех...своїх фоток не маю як показати, бо весілля було ще за перших совєтів, коротше ше в тамтім столітті і чомусь там дуже смішна і нещасна)))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатонька, дякую Вам за побажання і похвалюшки Оскільки одружувались ми уже в зрілому віці, то вирішили із чоловіком самі собі організувати весілля, не залучаючи до цього помічі батьків. То я так напереживалась і забігалась, що схудла аж на 15 кілограмів А тепер дивлюсь на ту сукню, і думаю як я могла в неї влізти Усім нам хочу побажати щасливого подружнього життя, взаєморозуміння і поваги від другої половинки
Боже-Боже, ото повертається ж рука таке писати?????????я в шоці. Там у зрілому віці побачила на загальній знимці пані у червонім піджачку..це якщо ти у зрілому, то я певно взагалі з доби мамонтів..ну не можна ж так провокувати нас з Ланою на знимки весільні, що робились ще за перших совітів))))
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Марусю,гарна ідея!!!)) Правда ,на компі вдома маю мало фото!!((Більше,точніше всі в чоловіка на робочому .Треба сказати,щоб сьогодні мені приніс!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
У мене було два весільних дні. Перший був, дуже гарний зимовий, засніжений день. Це був місяць січень. Ми мали розписку а потім забаву в ресторані Тернопіль, бувшому Інтуристі. Після забави там і заночували в президенському номері. Так смішно, бо то був один нумер на цілий готель з двома кімнатами. Було дуже гарно і весело. Чоловікові друзі зібрали всі троянди що нам подарували на весілля і вистелили ними підлогу в номері, а ліжко засипали пелюстками. Вражень був повен міх. Ось кілька знимок.
Пригадалось бабі як дівкою була. Зима. Тернопіль, 1999 рік.
Літом в нас був шлюб в Домініканському соборі, тобто церкві Пресвятої Євхаристії. Все було дуже гарно. Саму забаву мали в бувшому ресторані Україна, здається сьогодні це Космос, але можу помилятись.
А у нас весілля було 20 жовтня.... Я дужу хвилювалася на рахунок погоди... не завжди в кінці осені світить сонечко, але у нас все було супер. І ще одне.... у нас весілля було в пятницю, я через це дуже спочатку засмутилася.Мені так хотілося, щоб ця подія була у вихідний день... але.... Так що розписалися ми і обвінчалися ми в пятницю у славному м. Кременець, (мої батьки живуть там). Саме святкування було в ресторані Єдем. (він саме тоді десь відкрився). А вже в неділю ... коли всі відіспалися, ми з батьками їздили на "фотосесію в Тернопіль".