Ну що ж! і я можу вже тут писати покажу пару знимок, як я заміж виходила. Весілля було не давно 10 серпня. За допомогою салону, пошили мені таке плаття, про яке я мріяла. Причоску також хотіла без всяких "льоків" і тому подібного.
А тут вже після весілля їхали ще дофотографовуватись
Ну і мій чоловік
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Ще забула про торта написати, пекла мені наша форумчанка Орися. Я собі найшла торт у неті який я б хотіла, і вона мені такий самісінький зробила. Чудова робота і дуже смачний був!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Вітаю дорогенька Лілу. Дуже гарна наречена, худенька, вродлива, найкраща!!!!!! ЩАСТЯ ВАМ, кожнооооого дня і кожної хвилини!!!!!! Чоловік молодий! скільки йому років,якщо не секрет?Це комплімент йому)))) Молодими будьте в душі завжди!!!!!!!!
Вітаю дорогенька Лілу. Дуже гарна наречена, худенька, вродлива, найкраща!!!!!! ЩАСТЯ ВАМ, кожнооооого дня і кожної хвилини!!!!!! Чоловік молодий! скільки йому років,якщо не секрет?Це комплімент йому)))) Молодими будьте в душі завжди!!!!!!!!
Дякую Кіра!) він менший за мене на 1 рік Йому 27
--------------------
А Вовка такий мееен Щастя вам і любові вічної!!!!!
Цитата: Тереза
Щастя ,здоров'я і багато діточок!!!
Дівчата, щиро дякую !!
Цитата: Кіра
LiLu,а де ви познайомились? давно?
Дивна історія наша.... Знаємся ми ще з малку самого. Маємо спільного 2-ю рідного брата. Тобто наші сім'ї завжди зїжджались до своєї родини, ми до своєї цьоці, його - до вуйка. Отак і знались, сиділи за одним столом, чи картоплю копати приїзжали помагати. Я всьо знаю про його сім'ю, а він про мою, тільки ніколи не приходило в голову аби у нас закрутились стосунки. він у Франківську, я у Львові жила, та ще й мала хлопця... Вже на тому етапі як я сама була, почали з ним переписуватись, просто так. І так ми писались дуже довго, потім я запросила його до Львова, і він приїхав . І так їздив десь пів року кожної суботи і неділі до мене, з Франківська до Львова десь один раз не приїхав коли снігопади страшенні були. Потім помало речі почав залишати у мене, і вже тоді я зрозуміла шо то вже всьо серйозно буде. У той період шось у них на роботі почали закриватись. І так він у мене залишився, бо роботи вже його не було. Одразу найшов собі тут роботу, і почали ми жити як сім'я. І вже після свят минулого року він зробив пропозицію мені, і всьо! пішла я так заміж Каже Володя, шо то судьба, він мене чекав, поки я нагуляюсь. Ми ж майже ровесники, та в дитинстві він був дуже малим на зріст і худющим, а я кобіта така вже була, то завжди чогось думала, шо він молодший за мене на 6 років Але роки пройшли, люди міняються.. П. С. Зараз також їздимо до брата свого, та вже як подружжя.
--------------------