--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
такі красиві обоє і схожі між собою)))Дай Боже вам довгих літ, мудрості і терпіння
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Із серії: "Згадала бабця як дівкою була"))) 23 листопада 1985 року
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ніби й недавно зовсім було! Так? Все ще пам"ятаеш...
Лана
Цитата: Лана
раритетні фото минулого тисячоліття..
Дійсно, раритетні! Молодець,Ланочко. Мені здається(хоч я тебе вживу й не бачила ще), що погляд залишився в тебе такий як був змолоду, маю наувазі- очі-молоді! А якщо очі молоді- то й душа молода!
lingrod, бабця, давай не спригуй. Виставляй фотку. Між іншим ми там не діти. Мені було 24 роки, а чоловікові 26. )))
Яруська, а ти шо тихенько читаєш? Слабо фотки виставити шлюбні?