Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Невдалі експерименти на кухні, те що в нас не вийшло
gutka
20 січня 2010 17:41
Повідомлення #71


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
уляночка
яйця як яйця. ледве з"їла)))

lol ну просто анекдот
Перейти на початок сторінки
ir71
22 січня 2010 10:31
Повідомлення #72


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата SOS!!!!!!!!!!!
Пекла сьогодні шоколадний торт від Натоньки.Два рази,одне те саме вийшло.Що то може бути?Хто пік відгукніться.В чому проблема?Згушене молоко?Чи може те що сметана була домашня?


То перший раз



то другий раз
Перейти на початок сторінки
Яруська
22 січня 2010 10:52
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Іра, а може просто не в продуктах справа, а в духовці? Я маю на увазі, що температура була не такою, як треба. fellow
Але я б сказала, другий варіант має досить таки пристойний вигляд! Все-одно то все замаскується кремом і не буде видно! Головне, щоб смак не підвів! smile
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 січня 2010 10:54
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Ірина!
А всередині як?
У мене за рецептом "Шоколадного принца" теж іде сметана і згущене молоко в тісто,інколи теж трішки верхівка виходить нерівною,але смак самого бісквіта хороший і всередині пухкий.
Майбуть це від згущенки.
Перейти на початок сторінки
marinka
22 січня 2010 11:10
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Думаю якщо духовка гріє нерівномірно, то торт може випнутися з одного боку. Вмене таке було, я ставила на дно тацю їз сіллю, щоб тепло розходилось рівномірніше. І ще одна причина то температура випікання може треба меншу. Може тісто похоже на кексове і тому як ів кекса з боків пропікається швидче а у середині сире і шукає проходу і вистрелює, lol тобто тріскає.
Перейти на початок сторінки
marinka
22 січня 2010 11:14
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
На рахунок сметани домашньої то навіть краще ніж куплена, бо в останній хто зна що.
Перейти на початок сторінки
котяра
22 січня 2010 11:33
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
ir71,Я цей рецепт непробувала але в мене подібна ситуація була з іншим.Тому у мене э 2 варіанти:
1.Річ в розпушувачі;
2.Можливо борошно: є одне що сильно "ціпке" коли треба давати менше як в рецептурі, а інше навпаки рідне.В твоєму випадку на мою думку те що гусне, і йому тяжко піднятися, пробувала піднятися тільки середина, я так зрозуміла.( Це все тільки мої"предположения") request
Перейти на початок сторінки
ir71
22 січня 2010 12:38
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую дівчата за поради.
Яруська
Я маю на увазі, що температура була не такою, як треба.

Думаю що з температурою і духовкою все добре бо гарно печуться бисквіти,кекси і такого випадку ще немала.Ось це в перший раз.
Майя Шутенко
А всередині як?

В середині смачнющий і пористий.Може і справді щось у продуктах не те.
Але всеж таки більше схиляюся до муки або згущонки.Я таки знову перепекла правда без какао.І ось яка гарна серединка і верх більш менш рівномірний.(правда почала різати і забула що не сфоткала весь).Але цього разу тріщинки не було,хоч і теж не рівномірно піднявся



Дякую гарно за поради!
Перейти на початок сторінки
marinka
22 січня 2010 12:49
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
На рахунок муки то правда, вона є з великим вмістом клейковини а друга ні, до речі за кордоном це вказують, в принципі вимірюють якось вдома , але я не вкурсі feel
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
23 січня 2010 14:28
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Іра, в мене вийшло достеменно, так як у тебе на фото . Один в один. Я теж здивувалась....Мож, забагато розпушувача ? Знаю, що такий ефект може бути тоді ще, коли стінки форми занадто щедро змазані жиром, і тісто просто "сповзає" вниз ( в усякому разі в бісквітах так)...але моя форма була вистелена папером кулінарним...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 04:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100