Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 М'ясні страви, кролик,курка,індик,свинина
Майя Шутенко
22 січня 2011 20:33
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Завиванці святкові
Перейти на початок сторінки
Сонечко
23 січня 2011 00:01
Повідомлення #72


Молода господинька
  • 34

Репутація: 20
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 21.12.2010

ICQ:--

Бали: 327
Так склалось, що для гостей готувала, але продукту пішло менше, ніж я розрахувала собі. Це були мариновані відбивні запечені в духовці з зеленню. І щоб не зіпсувалось, то:
замариновані відбивні (маринад: в чашці змішала сіль, перець, часник пропущений через часникодавку, і добре натерла ті відбивні з двох сторін, і трохи майонезу, щоб гарно пропиталось), (правда трошки товстіші, не такі як радянські простиньки ті відбивні. просто злегка відбите мяско, порційно нарізане.) нафарширувала грибами (залишились печериці, я їх пропустила через мясорубко, протушкувала на олії дрібно накришену цибульку, додала ті печирички з мясорубки, заправила грибною приправою, надлишок олії злила). на кожне плястерко відбивної намастила слоем тоті гриби, закрутила рулдетик, закріпила зубочисткою, на протвень з олією оливковою і в духовку. Чуток денце покропила олією, аби не нагоріла мені то мясо. Через 25-30 хвилин воно вже і румяним буде. Потім зубочистки витягніть, аби хто не поранився. Дуже смачно. Чоловік щасливий.

--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
Перейти на початок сторінки
Славочка
1 лютого 2011 18:50
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Суфле з курки з овочами

%CC%26%23039%3B%FF%F1%ED%B3+%F1%F2%F0%E0%E2%E8
Перейти на початок сторінки
lana
12 лютого 2011 10:29
Повідомлення #74


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Медяно- імбирна курка
(Рецепт від Л. Іванової)

для маринаду необхідно:
чайна ложечка меду
2-3 зубки часнику
3-4 см натертого на дрібній тертці імбиру
сік із дольки лимона
трішки молотого перчику
зі столову ложку соєвого соусу(я заміняю гранатовим соусом)
1-2 ложки оливкової олії (або рафінованої будь-якої )
Так як гранатовий соус несолоний, то я ще трішки присолюю
розмішую, мариную курку (зазвичай, беру стегенця або гомілки) 1.5- 2 години



Викладаю м*ясо у форму, заливаю частиною маринаду (залишаю ложки 3), запікаю, час від часу перекидаючи на другий бік і поливаючи соком, що виділяється.



окремо 2-3 цибулини півкільцями пасерую (зарум*янювати не треба), додаю залишок маринаду і ще 1-2 хвилини протушую.

Цибулю викладаю поверх м*яса. На гарнір нам смакує рис.



Як зазначила моя донька, у цієї страви ресторанний присмак.


с
Перейти на початок сторінки
lana
12 лютого 2011 15:03
Повідомлення #75


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Soni, :18e0:
Майя Шутенко, :18e0:
sunnygirl :18e0:
Свєтік
:18e0:
Дівчатка , спасибі велике! Я давно чула і читала про м*ясо з медом, але не уявляла собі його смаку, доки не скуштувала сама. А тут ще імбир додає певної пікантності. У мене цю страву тепер наминають усі залюбки .
Перейти на початок сторінки
уляночка
12 лютого 2011 23:45
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Ланочко, я практично такий самий рецепт використовую для качки та гуски. Завжди іде на ура. І смак дійсно ресторанний
ось мій
Перейти на початок сторінки
lana
12 березня 2011 21:22
Повідомлення #77


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: уляночка
такий самий рецепт

Точно!!!! Але смак....ммммммм


Язик дракона
(рецепт від куми)



Шматки вирізки відбити, посолити, посипати добре ( якщо дракон вогнедишний) сумішшю перців, покласти шматочок сала, пластинку моркви, згорнути рулетиком, скріпити зубочисткою, обсмажити, скласти в каструльку, дати лаврушку, порізаної цибульки, тушкувати до готовності. При подачі на стіл можна посипати тертим сиром.

Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 12:45
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
"Цікаві котлетки"



Потрібно
- Куряче філе невеличке (по 1 штучці на персону)
- сир домашній (1 чайна ложка на порцію)
- сир голандський (твердий)
- масло (пів чайної ложки на одну порцію)
- спеції (сіль, перець, часничок)
- зелень (цибулька, кріп)
- яйце
- мука
- мигдальні пластівці (в мене їх не було, тому брала паніровочні сухарі)
- сік лимона
- олія


Приготування:
Філе курочки розрізаємо посередині не дорізаючи до кінця, так щоб утворилась кишенька. Зробити легенький маринад для філешки: з часника, спецій, та лимонного соку, ретельно ним натерти м"яско і залишити на декілька хвилин.


Готуємо начинку: Сир домашній розім"яти вилкою з маслом, додати тертий сир і дрібно нарізану зелень, гарненько вимішати.
Начинку викладаємо в "кишеньку" філе і просто закриваємо. Легенько обмакати в муку в яйце і в мигдальні пластівці. Смажити на маленькому вогні з трошки більшою кількістю олії до золотистого кольору.




Дівчатонька, дуже смачна ця котлетка, соковита і хрумка. А начинка просто шикарна получається. Гарна страва для улюблених гостей :)

Перейти на початок сторінки
lana
6 травня 2011 13:38
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Пушинка,
Котлетки- суперові!!!! Виглядають дуже смачно!!!!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 14:45
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
ой, а чоловік як мій охав і ахав від них. За то на наступний день і ще кілька днів поспіль ходила з засосом на шиї :feel:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 10:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100