"Цікаві котлетки"
Потрібно
- Куряче філе невеличке (по 1 штучці на персону)
- сир домашній (1 чайна ложка на порцію)
- сир голандський (твердий)
- масло (пів чайної ложки на одну порцію)
- спеції (сіль, перець, часничок)
- зелень (цибулька, кріп)
- яйце
- мука
- мигдальні пластівці (в мене їх не було, тому брала паніровочні сухарі)
- сік лимона
- олія
Приготування:
Філе курочки розрізаємо посередині не дорізаючи до кінця, так щоб утворилась кишенька. Зробити легенький маринад для філешки: з часника, спецій, та лимонного соку, ретельно ним натерти м"яско і залишити на декілька хвилин.
Готуємо начинку: Сир домашній розім"яти вилкою з маслом, додати тертий сир і дрібно нарізану зелень, гарненько вимішати.
Начинку викладаємо в "кишеньку" філе і просто закриваємо. Легенько обмакати в муку в яйце і в мигдальні пластівці. Смажити на маленькому вогні з трошки більшою кількістю олії до золотистого кольору.
Дівчатонька, дуже смачна ця котлетка, соковита і хрумка. А начинка просто шикарна получається. Гарна страва для улюблених гостей :)