Можливо до святкових столів пригодиться рецепт моїх
Курячих котлеток(дуже смачні)
0.5 кг курячого філе
2 цибулини порізати півкільцями
0.5 кг моркви терти на грубій терці.
Філе(сире) ріжемо маленькими дрібними кубиками.Моркву і цибулю потушити на олії,коли остине додати до філе+солимо,перчимо до смаку і заправляємо все це 1 пачкою майонезу.Ставимо всю цю масу в холодильник на ніч маринуватись.Зранку додаємо 2 яїчка,2 ст.л.(чубаті) крохмалю,5 зубчиків часнику.Все добре вимішати і викладати на гарячу сковорідку ложкою,формуючи тонку котлетку(щось подібне до дерунів).Обсмажуємо з обидвох боків до готовності.Смакує як гарячим до гарніру,так і холодним як закуска.
Виходить багато,роблю на гостини.Зразу всі можна не жарити,а готова маса може довго залишатись у холодильнику.Рецепт від моєї мами.
Приємного всім апетиту!