Голубці по-особливому Відварити капусту як на звичайні голубці.
З яєць, молока, борошна, солі і перцю замішуємо тіста як на налисники (тільки яєць більше, ніж в звичайні налисники). Печемо омлетні налисники.
М'ясо і трошки сальця перекручує на м'ясорубку, додаємо сіль,перець до смаку.
На підготовлений капусний лист викладаємо шар фаршу, на нього кладемо шматок омлета (половинку чи четвертинку, дивлячись який за роз міром листок), і зверху трохи фаршу. Скручуємо конусом.
Ставимо в каструлю один біля одного, а другий шар між ними догори ногами. Додаємо трохи жиру і заливаємозаправкою. Заправка: вода, сметана, томатний соус, сіль, перець. І тушимо до готовності.
Голубці смакувала на весіллі кума в смт. Вузлове, що біля Радехова.
До голубців смакує грибна підлива.
смачного!