Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 М'ясні страви, кролик,курка,індик,свинина
lana
15 травня 2010 21:19
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Телятина з чорносливом

Беремо телячу вирізку ( сподіваюсь, ніхто й не звернув уваги на те love , що я замінила її сьогодні свинячою, так як телятина останнім часом у нас стала дефіцитом.До речі, смак абсолютно не погіршився!)

То ж м"ясо нарізаємо порційно, відбиваємо



Обкачуємо у муці, злегка підсмажуємо, щоб тільки порожевіло



Складаємо в каструльку, кожен шар солимо , перчимо, додаємо лаврушки і порізаний чорнослив.Додаємо сметани і води, щоб трішки не покривала м"ясо. Тушкуємо до готовності
Перейти на початок сторінки
idianka
15 травня 2010 22:15
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
lana,
Ух ти,яка смакотулька! Ще ні разу не робила м'ясо з чорносливом,не знаю чи мої домочадці таке би їли(ох і вредні smile )

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natasha
15 травня 2010 22:44
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
lana, реберця з чорносливом готувала, а вирізку, та щей із сметанкою не пробувала. Мені дуже подобається поєднання мяса з чорносливом, обовязково спробую, і це все хочеться червоним винцем запити.
Перейти на початок сторінки
lana
16 травня 2010 00:45
Повідомлення #34


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
idianka,
Natasha,
Дівчатка, дуже дякую, дуже.Цього рецепту навчила мене старенька полячка, якої, на жаль, уже немає, вірніше навіть не полячка, а українка з Сокаля Львівської обл., яка потрапила до Польщі ще в 39-му році.
Я готую його давно, нам подобається.
А щодо червоного винця love !!! Та ще й сухого tongue !!!! То я тільки за!!! love
Перейти на початок сторінки
lana
19 травня 2010 17:03
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Здається, в останньому номері "Люблю готовить" бачила цей рецепт. Вранці, коли дістала м"ясо, - раптом згадався. За точність не відповідаю, а готувала так:
М"ясна коса

М"ясо (приблизно 400 г ) порізала на смужки



Посолила, поперчила, додала приправу для шашлика і зоставила трішки, щоб набралося смаку.Потім з трьох смужок плела косичку:



Усього вийшло 3 коси

Може б варто було запекти в духовці, але за браком часу я виклала в сковорідку з розтопленим смальцем, туди ж додала порізану начетверо картоплю.Смажила на малому вогні, перекидаючи. Вкінці додала трішки води і ложку столову вина, протушила під кришкою.Посипала кропом.Смачно!!!

Перейти на початок сторінки
Славочка
25 травня 2010 15:02
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Бефстроганов

Перейти на початок сторінки
ann24
21 червня 2010 17:54
Повідомлення #37


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169


шашлик
на 2 кг ошийка:
2 великі цибулини, лавровий листочок, перець духмяний-3 горош.,2,5 стол. л.солі 1 чайна л.цукру, майонез , кетчуп.Цибульку кружальцями, м"ясо поперек волокон, перемішати все і на ніч в холод. Смачного!
Перейти на початок сторінки
Іванка
21 червня 2010 18:13
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Гарний рецепт winked
Поділюся ще своїм smile Пікантним
М ясо,цибуля кружельцями,сіль,перець і саме основне мариновані сливки береться тільки рідина ну і кілька сливок Добре вимішати і на ніч у холодильник
Перейти на початок сторінки
lana
14 серпня 2010 21:56
Повідомлення #39


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Качка під яблуками
Свекруха пригостила молоденькою індокачкою або , як у нас їх називають, шипунцем.
Півкачки вже використала, як моїм захотілося качки з яблуками, так як начиняти було нічого, вирішила приготувати качку під яблуками:



Качку натерла добре сіллю і перцем, подрібненим часником і майонезом, обклала зверху яблуками, а по боках-порізаною крупно картоплею, посипаною тими ж перцем і сіллю,притрусила тертою лаврушкою. Так як качка жирна, то жиру не давала зовсім, а на дно налила води (І качка не підгорить, і картопля -сочна).Пекла до готовності- каченя молоде, зготувалося швидко
Перейти на початок сторінки
ann24
15 серпня 2010 20:06
Повідомлення #40


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169
Качечка
Потрібно:Качка, сметана нежирна, апельсини 4 -5 шт, лимони -2 шт, курага, чорнослив, сіль, перець, солодка паприка, 1 ч.л цукру,трошки темного цукру з тростини.
Для маринаду змішуємо сметану з соком 2-х лимонів, сіль, перець, паприку, цукор , натираємо цим качку.Залишаємо на ніч в холоді .Замариновану качку начиняємо дольками апельсинів, курагою,чорносливом. Выкладаємо пташку в глибокий посуд з товстими стінками і дном,зверху накладаємо апельсин кружальцями. Закриваємо фольгою або кришкою до посуду і печемо десь 30-40 хв., потім забираємо кришку і допікаємо до скоринки , поливаємо соком, що виділився.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100