Дочекалась і я свого Миколая... Такого доброго Миколая можна чекати навіть пів року
Дякую, Марусю, за чудові презенти, зараз буду всім хвалитись
Ходила то тих німців сама, бо обіцяли принести в пятницю-суботу, а в понеділок десь в обід я вже не витримала. то позвонила-насварила і пішла сама до них, а в них офіс від мене за 5 хв. ходьби.. Казали що не мали часу мені принести того пакунка
Але я чекати більше не хтіла, поки в них час звільниться))))
Значить подаруночок номер один)))
То якщо я ще щось ся розумію в англійській мові, то є фарба для айсінга, такого чуда я ше не мала і тепер просто зобов'язана вчитися виробляти чудеса з того айсінгу... І знов безсонні ночі
Посипки отакі. Буду економно посипати пляцки))) А потім собі ту ладну баньку лишу з пробкою, тай шось там буду собі тримати))
Дяка за відкритку ручної роботи, тепер я буду мати кусок Марусі в хаті, сиділа бідна над тим і ся бавила для мене, дуже вдячна
А то певно лишу своїм дівкам на придане, шось шкода ту красу засмальцувати до шляка
Ше такі ладні маю во салфеточки і форми для шоколадів, зроблю соску свому хлопу шоколадну, та най тихо сидит троха
Ну і на десерт - супер-пупер набір інструментів, то так точно, аби я навіть не думала тих тортів ся лишати.. бо деколи подумую то кинути геть, бо вже ся змучила.. а тепер немож, всьо... з тими інструментами працювати і працювати треба
Ну шо тут ше казати... Сильно дякую за презенти, вітаю з наступаючими святами і з тими що вже наступили, та чекаю зустрічі в Львові, може хоть того року виберуся туди на празники
Дякую!