А я несподівано отримала ще один подаруночок - від Ірусі (lingrod). Наша пошта, правда, промаринувала його майже два тижні у себе і ще у понеділок переконували мене, що нічого нема (це Іруся не витримала і написала, що хотіла зробити сюрприз, а в результаті (завдяки поштаркам ) вийшло як завжди). Ірусю, безмежно дякую за подаруночок - фото виставлю трошки пізніше!
Недавно мені задзвонили та сказали, що скоро і в мене посилочка буде, сказали, що з Америки, так що я розумію, що від Марусі. Дякую щиро та чекаю на того кур'єра, який нині-завтра має мені її принести!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівки, діліться враженнями, бо хтось вже вихудав на десять кіло чекаючи ваших звісток
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Караюсь, мучусь і каюсь - не змогла вчора забрати пакуночок, на курсах затрималась до пізнього вечора. Аж у понеділок заберу - не знаю, як маю витримати до того часу. Дорога форумляночко, не хвилюйся, все вже у Москві!!! І це головне. От від мене Миколай ніяк не доїде - це вже гірше, просто удар по моїх нервах.
Ура! Нарешті я забрала свою посилочку. Скажу без зайвої скромності - мій "Миколай" був найкращим і найщедрішим!!! Ластівочко, дуже велике Вам дякую за прекрасні подаруночки!!! Особливо вразила вишита картина - це неймовірно гарно, тепло і приємно!!! Коли читала Вашого листа, то просто плакала - так душевно і щиро Ви написали!!!! Фото виставлю ввечері - зараз фотоапарат не дома. Ще раз хочу подякувати Ластівочці за прекрасний подарунок. Ви принесли свято в мою хату і часточку України - все, навіть мішечок для цукерків, були з українським колоритом. А мені того так бракує у Москві!!! Дякую Вам!!!!!!!!