Дівчата, через укрпочту можна відслідкувати всі посилки які приходять на Україну з інших держав. До мене приходять посилки з Норвегії і я завжди відслідковую їх через інтернет. Але ви повинні знати номер свого пакуночка.
Та в тому й річ, що наша дурна пошта прийняла у мене не цілу посилку, а лише частинку її і замаскувала під заказний пакет з літературою)))) Я вже решту подарунку з України відправлю, але навіть частина ніяк не дійте - от мене зло бере!!!! Спробую ще раз потиркатись на сайті укрпошти.
Ірка-Шкірка, до речі... не завжди його вказують. Останнього разу, як я слала посилку, то спитала, а де ж ті цифри??? А мені кажуть, а... ну, ми зараз вам їх напишемо! А то я одного разу шукала до посиніння ті цифри на картці)))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, але ладний подарунок Миколай тобі привіз. А оті інструменти то чисто як для стоматолога Якщо кинеш торти колись то вважай на інструмента, мо якому пенькові туристичному ще зуби буш лікувати ;) Оксаночко, я рада, що тобі сподобалось, бо робилось це лише для тебе і з думкою про тебе. Я знаю це відчуття, бо минулого року4 для мене робились прянички на ялинку, то вони у мене ще є, а від Лінгродочки маю всякі підживки до моїх орхідей, най спробують мені не зацвісти до д.н.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочко, Ви б бачили, як моїй дитині прапорець сподобався - вчора з ним весь вечір танцювала, марширувала, чуть в ліжко до себе не поклала))) Я з радістю переглянула книжечку про Тернопіль - дуже люблю це місто, бо мама моя з Тернопільщини, і саме Тернопілля - найгарніший край в Україні (це навіть мій чоловік цього літа підтвердив). А найголовніше - що на Тернопільщині люди особливі: добрі, працьовиті, патріотичні і з великим почуттям власної гідності. Тому мені ще в десять разів приємніше було отримати подаруночок саме від Вас. Мільйон разів дякую Вам, і все одно - замало буде. Чоловік мій ближче до ночі прийде, то я постараюсь зразу фото скинути, щоб всі побачили, чим я так радію і пишаюсь.
Рушнички, до речі, теж доня собі зразу приватизувала))))