До Нового року залишилось уже всього 21 дні
а до Миколая - і того менше.
Пропоную не відходити від традицій нашої дружної сімейки, і перед новорічними святами порадувати один одного приємними сюрпризиками і подарувати багато позитивних емоцій
Тема гри - Новий рік і кухня
Учасники - всі бажаючі форумчанки, які мають не менше 100 повідомлень на момент початку гри або ж звання віп-кухаря.
Зміст гри - обмін подаруночками - невеличкими кухонними прибамбасиками чи приємними сюрпризиками на суму не більше 50-100 грн разом із пересиланням, щоб ні в якому разі не пошкодити сімейний бюджет.
Мета - щасливі посмішки на наших личках
Набір учасників - до 24 години 25.11.2011
КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ НЕ ОБМЕЖЕНА!
Про бажання прийняти участь в грі пишемо тут і ПП мені особисто з своїми даними: Прізвище, Ім’я, по-батькові і поштову адресу.
26-28 листопада розсилаю кожному учаснику інформацію про форумлянку, якій ви маєте зробити презентик
Із 29 листопада по 4 грудня скуповуємо усі місцеві ринки і звітуємось мені в ПП про успішність.
Якщо хтось затримується або відмовляється, прошу обовязково повідомити.
Із 5 по 10 грудня висилаємо поштою подарунок (можна і швидше) і хвалимось вже в самій темі, що подарунок поїхав за призначенням
А далі вже справа пошти. Сидимо як на голках і чекаємо радості від пошти. Отримали? То зразу сюди хвалитись.
Список учасників станом на 29 листопада. Набір учасників закінчено)))
Плюсиками будем відмічати тих, хто вже отримав подаруночка (щось так оперативно пошта працює цьогоріч)) ттттт хоч би не зурочити))))))
1. Solka +
2. Іриска +
3. oksenya75
4. нетік +
5. utya +
6. Натонька
7. Olenochka +
8. наталька +
9. Маруся +
10. канарейка +
11. lana +
12. Klybnichka +