-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
судячи з відміток ще чекають на подарунки utya,Натонька,Volo-shka і lingrod.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Все, я вже можу відчитатися за подарунок... Як виявилося це подарунок від Христі. Я дуже зраділа цьому "знайомству"
Христина, дуже дякую за миколайчика. Я сьогодні аж з роботи відпросилася, щоб пошвидше отримати пакуночок.
І так ... мій Миколайчик-дрімфуд приніс мені серветки, рушничок для кухні, силіконові форми (це мій перший силікон для кухні). ніж для роботи з рибою, кухонні щіпчики, набір "сіль і перець" (дуже вже мені потьрібний, а також Листівку з ПИСЬМОВИМ, РУЧНИМ привітанням , звичайно пудинг, ваніль і порошок для печева..
А ще є... шоколадний дідмороз (правда його Лєра тільки дала сфотографувати і відразу зїла )
Всі ці подарункові речі дуже мені потрібні .. у мене нічого такого не було раніше.. А враховуючи, що я тільки тепер почала обживати свою кухню... то можете уявити як я всьому цьому зраділа...
Я і свого Миколая чекаю, і коли московський Миколай нарешті донесе ЧАСТИНУ подаруночка до однієї з форумлянок)))) Сподіваюсь, до Нового року всі отримають свої даруночки. А від московського Миколая ще прийде доповнення на початку січня вже з УКраїни, оскільки московська пошта не змогла відправити все, що треба було.
utya, ну нарешті!!!!!!!!!!!!!! Я вже кожного дня протягом майже 2тижнів чекала,коли ти отримаєш свій подарунок! Я дуже щаслива,що укрпошта нарешті тобі його доставила
Цитата: utya
Я дуже зраділа цьому "знайомству"
Валю,мені теж було надзвичайно приємно обирати тобі подарунок.Шукала усе,як для себе,бо хотілось,щоб тобі сподобалось і обов"язково згодилося!
Ще раз вітаю твою сім"ю з новорічними святами!!!! Нехай сміх та радість не покидає ваш дім!!!!!!!!!!!!
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Дівчатка, всі вітання кидайте плюсиками в репутацію, не засмічуйте теми, бо вже 30 сторінок набралось :). А знаєте, що я помітила, що крім хвилювання в очікуванні подарунка, ще більше хвилюєшся про доставку свого комусь і чи ж хоч трошки сподобається він форумляночці? Я вже звелась наніц, ще похудаю до холєри
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого