шото починаю нервувати...як то ви казали перевіряти доставку? ану навчіть
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Але то досить непевне, мабуть, бо , той Миколайчик, що я відправляла для Клубнічки -Оксанки, то й досі має статус " на даний час не вручене.", а вона ще коли показувала, що отримала, ще серед тижня. Так що - не знати, що й думати.
Відмітки в тій системі про вручення відправлень адресатам ставляться з великим запізненням.Та добре дивитися чи посилочка знаходиться вже на місці,чи ще в дорозі.Бо я як відправляла свого Миколайчика,то контролювала його проходження по Україні,то у Вінниці чогось три дні лежала посилка,поки потрапила в Літин.
ну я зайшла, а воно пише що відправлено...правда якого милого воно до києва лізло аж стільки днів???я в шоці, дівчата від сфери послуг. Такі гроші деруть за простий конверт чи коробочку, і ноль уваги чи бодай належної уваги до оплати їх послуг
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Канареєчко, дуже дякую за чудового миколайчика і щирі привітання)))))) Все дійшло цілим і неушкодженим))) Фото-звіт трішки пізніше (у мене із ноутбука не хочуть фотки загружатись - щось лається на іноземній мові)))))
І Лінгродочці дякую за красиве привітання і смачненьку шоколадку
Дівчакта, кому не вгадала із розміром, приношу свої вибачення
Затамуйте, друзі, подих: Миколай сьогодні ходить. У віконце заглядає, подарунки підкладає. Звечора повірте в диво, ну а зранку вже сміливо Під подушку заглядайте і дарунки забирайте. Якщо там порожнє місце, то це свідчить ось про це: Він здійснив Ваші бажання ще сьогодні спозарання, Він молитву Вашу чув, у кімнаті Вашій був І за Вашу щиру віру дарував Вам щастя міру, Пуд здоров’я і пуд віри, кілограмів сто надії, Фунтів міліон любові і кохання не на слові, А каратів так відерце він вживив у Ваше серце. Ну і ще букет удачі і добра у Вашу вдачу. Щедрий, добрий чарівник чарував над Вами й зник. Ваші очі тепер сяють, Миколая прославляють. Новий рік не за горами, нове щастя уже з Вами. Я із святом Вас вітаю й віри в диво Вам бажаю!
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!