Сьогодні справжнє свято завітало до мого дому. Зранку чоловік приніс повідомлення про посилку і я затанцювала на кухні. Дідусь приїхав побути з малюком, а ми з чоловіком поїхали на пошту. Без черги, бо не могла чекати (слава Богу, що ніхто не сварився), я запитала, чи можна забрати посилку. Поки заповняла реквізити паспорта, побачила, що пакуночок від Іриночки з Ужгорода (lingrod). Щира посмішка засяяла на моєму обличчі, і всі дідусі і бабусі, що були на пошті, трохи дивно подивилися на мене, але я була готова ділитися позитивними емоціями з усіма довкола. Я побігла в машину і зразу почала відкривати пакуночок. Перше, що я побачила - це гарненькі рукавички для мого синочка. Якраз в колір до його комбенізона. Вчора якраз малий порвав рукавички і я думала купити нові. І тепер скажіть, що чудес не буває. Це справжнє диво. Потім я побачила красивий яскравий шарфик, який мені буде дуже пасувати. Все було гарно спаковано і поскладано. А ще в пакуночку було таке: овочевий ніж в чохлі, ніж для чищення і нарізання овочів, різдвяні форми для печива, вирубка ромашки для роботи з мастикою (дуже гарна і пригодиться обов`язково), кондиторські бусинки, харчові барвники (зелений і червоний), приправа для гуляшу в тубику, приправа фенугрек, суміш перців, домашнє печенько прикрашене кольоровою глазурю (дуже смачне і гарно святково прикрашене), шоколадка з ізюмом і горішками, книга з кулінарними рецептами, кулінарний журнал "Люблю готовить" і новорічна відкритка з чудовими щирими побажаннями. Моєму синочку найбільше сподобалися печенька, з якими він носився цілий день по хаті і казав "Ай дьобі". Додаю фото своїх подаруночків.
Іриночко! Щиро дякую за чудовий щедрий подаруночок і неймовірні позитивні емоції. Настрій такий, як у дитинстві, коли зранку знаходиш подарунки під подушкою. Чоловік казав, що давненько мене не бачив такою довольною і щасливою. Дуже рада, що гостинці прийшли від Вас, томущо в мене залишилися теплі спогади від нашого знайомства на Львівській здибанці і цікавого щирого спілкування. Коли почалася наша святкова гра на форумі, я собі уявляла від кого може прийти подарунок. Інтуіція мені підказува, що це буде lingrod. І це також якесь новорічне диво.
Дівчатка! Вибачте, що стільки написала, але мусіла з Вами поділитися своїм чудовим настроєм і неймовірними емоціями. Вітаю всіх, хто вже отримав подаруночки. А тим форумчанкам, що чекають посилочки від Миколая, бажаю піднесеного святкового настрою і справжнього новорічного дива.