що напевно в суботу ще раз піду відправляти пакуночок, бо напевно тоц перший загубився по дорозі
не треба відправляти нового і не потрібно додаткові витрати для сім"ї. Тре просто дати бамбулєй десь на пошті як я минулого року. Моя посилка лежала майже місяць, вже хотіли назад відправляти
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Все, я майже можу заспокоїтись, добре, що все дійшло неушкодженим, добре що все сподобалось, сподіваюсь, будеш користуватись з задоволенням, бо я отримала велику радість, збираючи для тебе подаруночок, теж час від часу згадуючи нашу зустріч у Львові! От скажи, Оксанко, і двох слів толком не перемовились з тобою, а відчуття близких стосунків залишилось (принаймні в мене), відчуття спорідненності, теплоти. Тому відповідально продумовувала кожну дрібницю. Як пакувала, несла на пошту - бозна яке велике і важке здавалось , а в тебе на фото - нічого грандіозного , але знай - то всьо від душі, спеціально для тебе.
Цитата: Klybnichka
А ще в пакуночку було таке: ніж для чищення і нарізання овочів, харчові барвники (зелений і червоний),
той ніж - то для карвінгу, може спробуєш - це цікаво прикрашати холодний стіл, а зелене і червоне - то не барвники харчові, то ароматизатори харчові для випічки, не перепутай, бо ними не покрасиш нічого. Там ще лист я здається клала, то там вроді мають бути назви тих ароматизаторів, якщо сама по запаху не розберешся.
Вітаю тебе і твою родину ще раз з наступаючими Новорічними святами!
пішла перечитувати свого листа))))праніків не знайшла
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Я рaдa Мaрійко, що Тобі сподобaлось ! Мaю нaдію, що ці дрібнички Тобі згодяться !
Цитата: Soni
Тут мене чекало два сюрпризи - перший сам пакунок, а другий що він Від Наталочки (Natalу)
Мені цілу зустріч в неділю хотілося Тобі признaтися, я нaвіть думaлa Тобі теж при зустрічі подaруночкa віддaти... Aле все-тaки вирішилa зробити сюрприз ! Веселих Тобі свят, Мaрійко !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
ой! а я щось починаю переживати, мій Миколай вже мав би добратись , а тут ні слуху ні духу
Не переживaй , Нaтaлю ! Подaруночкa отримaлa !!! Щиро Тобі вдячнa ! Особливо приємно читaти листa і листівочку ! Ще вчорa з нетерпінням летілa нa пошту і по дорозі розпaковувaлa ! Виявляється, що подaруночок чекaв нa мене ще з п'ятниці , aле чомусь повідомлення прийшло aж в понеділок (і відрaзу й повторне...) A ось і сaм подaруночок... A тaм: великa новорічнa прикрaсa, гaрненький рушничок, дерев'яні ложкa і лопaткa, солодощі, aромaтизaтори, форми нa кексики, листівкa і пaзлики (які доня вже склaлa ) Ще рaз Тобі дякую , Нaтaлю, зa мaсу позитивних емоцій, гaрні подaруночки і листa ! Веселих Тобі і Твоїй родині свят, щaсливого Нового Року і здійснення всіх мрій !!! P.S. Нaтaлочко, у мене доня, їй 9 років, і вонa любить склaдaти пaзли !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Сподобалося - не те слово. Цілий день все переглядаю і тішуся як дитина.
Цитата: lingrod
От скажи, Оксанко, і двох слів толком не перемовились з тобою, а відчуття близких стосунків залишилось (принаймні в мене), відчуття спорідненності, теплоти.
Це точно, що мало спілкувалося, але я говорила зі всіма, бо цікаво було з кожним познайомитися і перепитувала кілька раз хто і що і звідки. Від знайомства з Вами в мене залишилось відчуття щирості, взаєморозуміння і якоїсь родинної теплоти.
Як пакувала, несла на пошту - бозна яке велике і важке здавалось
Дійсно багато цікавих і потрібних подарунків.
то всьо від душі, спеціально для тебе.
Як приємно...
той ніж - то для карвінгу, може спробуєш - це цікаво прикрашати холодний стіл, а зелене і червоне - то не барвники харчові, то ароматизатори харчові для випічки, не перепутай, бо ними не покрасиш нічого.
Дякую за роз`яснення. А то я хотіла ще розпитати, а тут копм завис. Ну як завжди - в найпотрібніший момент. А на ароматизаторах я бачила, що пише AROMA, але дивлюся, що кольорове, то й подумала, що 2 в одному. Ото темнота... Ще треба почитати, що таке карвінг Ще раз дякую за приємні сюрпризи і привітання. Вітаю Вас та Вашу родину з наступаючими новорічними та різдвяними святами. Бажаю міцного здоров`я, святкового настрою і Божого благословіння!
Natalyi, ну, то Слава Богу, а то я вся на нервах, дуже рада що все дійшло цілим і неушкодженим, маю надію що ці маленькі подарунки принесли у твій дім трошки новорічної казки і згадку про дитинство, якщо щось не так, то вибачай, а для твоєї панянки іншим разом буде кращий подаруночок, бо взагалі незнала чи є у тебе діти і якого віку, тож ще раз парийми вітання з наступаючими святами і нехай у твоєму домі все буде гаразд
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель