Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Гра № 4. Свято наближається, свято наближається....., Приємні сюрпризи від Святого Миколая
Ластівка
12 грудня 2011 22:22
Повідомлення #151

Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор

Бали: 2171
Цитата: наталька
Ластівка,дуже гарний подарунок миколай приніс, напевно булисьте чемними цілий рік

я дуже чемна дівчинка, казала вже :feel: , бо нині, з самого раненька та ще й у понеділок прийшла на свою францувату пошту. Прийшло повідомлення, що є рекомендований лист, а так я ну дуже чемна то думаю: певно податкова всмалила якогось штрафа. Прийшла зрання, пошта ше закрита, чекаю, отримую, а там мені аж два подарунка мої коліжанки передали з Миколаєм. Ото здивування і радості було)))Отримала без слів, без усяких розборок, вишукувань і ти ди...всьо з першого разу - аж не повірила...і поштарки ті самі, і завідуюча та сама...мо пороблено їм шо?...куроче взяла і йду на роботу...йду а кортить...Зайшла в маршрутку і пішла на заднє сидіння, щоб ніхто не бачив і починаю колупати ті пакети, бо ж нетерпиться...один проколупала і нічо не розумію...а другий почала колупати, першу паку продерла, а друга була так замотана шо ну дуже вже шаруділо, аж люди зачали оглядатись ...А я сидю тихо і ніби то не я))))Дала собі на спокій аж до роботи, а там вже все переглянула. Саме важне було - в обох пакунках листи....шо мені робота? перечитувала цілий день то один то другий...чи то плакати від розчулення чи тішитись, чи все разом????ех...що казати? дякую вам, дівчатоньки, фотки згодом

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
наталька
12 грудня 2011 23:36
Повідомлення #152

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар

Бали: 1801
Цитата: Ластівка
..мо пороблено їм шо?

:lol:наша ластівочка просто майстер розповіді

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Irenka
13 грудня 2011 08:36
Повідомлення #153

Молода господинька
  • 34

Репутація: 135

Бали: 628
Ластівко вітаю Вас з гарним подарунком. Ото тепер будите кавувати)))
Цитата: Ластівка
Я була приємно шокована,

Бажаю Вам в наступному році побільше шокуючих, приємних моментів!
Pito4ka
13 грудня 2011 12:45
Повідомлення #154

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
Радісна новина залетіла, як вихор до моєї оселі у вигляді донечки. "Мамо, тобі якась квітанція!!!" - з порогу зповістила моя школярочка (про цю новину, напевно, почули усі сусіди))))). І о диво, повідомлення про посилку!!!! Сиджу і вже сльози на очах, і буря емоцій, і відчуття вдячності тій форумляночці-помічниці Миколая, що подарувала такий несподіваний сюрприз!!!! І вже хочеться скоріш закінчити свої домашні справи і полетіти на пошту за подаруночком!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
наталька
13 грудня 2011 13:46
Повідомлення #155

Файна господиня
  • 51

Репутація: 726

Бали: 1801
ой! а я щось починаю переживати, мій Миколай вже мав би добратись , а тут ні слуху ні духу :crying:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Пушинка
Готувати може кожен!
13 грудня 2011 14:10
Повідомлення #156

Файна господиня
  • 51

Репутація: 455

Бали: 1873
Мабуть піду і я завтра на пошту дивитиь що там і як.-А-то-інколи-буває-що-квитанція-до-мене-не-доходить. :recourse:_А-то-ж-може-також-хтось-звітику-чекає-а-тут-на-тобі-скринька-в-мене-поломана! :feel:
Soni
13 грудня 2011 16:48
Повідомлення #157

Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592

Бали: 6901
Дівчатонька заглянула я сьогодні нечаяно на пошту... а там пакуночок від мого Миколая є. Я чімдуж лечу до дому по паспорт і на зад на пошту. Тут мене чекало два сюрпризи - перший сам пакунок, а другий що він Від Наталочки (Natalу). отож Дорога моя Наталю щиро вдячна Тобі за свято яке Ти нам сьогодні подарувала. Малеча моя була така довольна, а я тішилась разом із нею.

Ось мій фотозвіт, звиняйте але у мене два фото.

В посилочці був дуже красивий кухонрий рушничок, дві тртівниці одна силіконова, силіконова жабка прихватка (мала досі її не віддає), силіконовий пензлик, вирубка квіточка, за яку окрема дяка, Сувенірна ялиночка і до неї свічечки, і для мого малятка а ня ня як вона каже, тому і виставила два фото, плюс солодощі.

Наталочко ща раз ТОбі велике СПАСИБІ!!! І Тебе з наступаючими святами^

Прийми найщиріші привітання з нагоди Нового року та Різдва Христового. Нехай Новий рік та світла Різдвяна зоря принесуть у Твою домівку веселий настрій, здоров'я, щастя, гучну колядку та зігріє радістю серце. Щасливого Нового року та веселого Різдва!
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
13 грудня 2011 17:24
Повідомлення #158

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер

Бали: 2083
Soni, Вітаю з подаруночками, вони дійсно дуже гарні та корисні.

Дівчата, ви всі такі молодчинки... Стільки хочеться всього сказати, ну , а загалом я дуже рада що потрапила на цей форум.
Pito4ka
13 грудня 2011 17:25
Повідомлення #159

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
Любі господинькі!!!! Напевно таки я поводилася гарно весь рік, що Миколай і мені зробив такий суперовий подарунок.

А все дякуючи Сашуні- Volo-shka. Летіла додому, як на крилах!!! Аж руки чесалися розпакувати!!! ))) І ось вдома починається дійство: розкриваю коробку, а знеї такі пахощі!!! Аж в голові запаморочилось - аромати ванілі та какао , шоколадних цукерок - що ще треба для щастя!!!! Але найбільш мої донечки раділи двом маленьким новорічним шкарпеточкам !!!!! А ще там були Зефірчики, Розпушувач,Цитрусовий масло А ще мрія мого чоловіка - набір для спецій!!! А для мене - дуже гарний силіконовий пензлик та кухоний набір - прихватка, рукавичка та рушнички!!! І звичайно ж Дід Мороз-магнітик, який зайняв своє почесне місце на холодильнику!!!! Такою щирістю та теплом віяло із поздоровлень у листівці!!! Сашуню, дуже дякую за гарний подарунок!!!! Вся моя родина шле тобі вітання і побажання здоров"я, тепла і гарного настрою!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Irenka
13 грудня 2011 17:53
Повідомлення #160

Молода господинька
  • 34

Репутація: 135

Бали: 628
Сьогодні з чоловіком поїхала на почту, заповнила паспортні дані та й чекаю та дівчина каже :забирайте. А я: це мені такий великий пакунок :wassat:
Хотіла відкривати вже в машині, але чоловік стримав.Він забрав подаруночок до хати бо я ще мала покупки. Наказала без мене не відкривати, а то :am: Та які там вже покупки були в голові, як дома подарунок чекає, половину всього позабувала купити, але то вийшло на добре...
Дівчатка не знаю як Ви, а я була сама найчемніша, бо отримала чудового подарунка найперша в сім"ї .
А Ви би бачили як я його розпаковувала, чоловік казав що тре було на камеру зняти і дівкам на форум виставити щоб подивились. Все було запаковано в гарній подарунковій коробці.
Ось чим мене порадувала наша форумчаночка Karolina.

Саме перше схопила листівку, війнуло теплом та щирістю :love:
Книга для записів кулінарних рецептів, у мене якраз майже закінчується, гарненький сніговичок-свічка, конфети трюфельні, уже всі поласували, особливо чоловік з дітьми. Дякуємо!

Ще там були формочки на оливки та маслини, вінчик для збивання, приправа млинок прованські трави, я таких не маю. Ну а саме це я планувала сьогодні купити: дуже гарні рушнички на всі смаки, мої донечки дуже довго розглядали, пудинг, какао в нас таке рідко зустрічається в продажі.
Наталочко щиро дякую :belay: все припало до душі, все гарне пригарне! :wink: :wink: :what:
І я Тебе і Твою родину вітаю з наступаючими святами ! Здоров"я, злагоди, любові, гарного святкового настрою! Нехай Св.Миколай буде щедрим для Вас, і хоронить від усіх негараздів!
Ще величезне спасибі організаторам гри Волошечці, Натоньці та всім хто до того причетний!
Всім нашим господинькам бажаю отримати подаруночки та масу позитивних емоцій :wink:
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 14:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 16
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100