Ластівка,дуже гарний подарунок миколай приніс, напевно булисьте чемними цілий рік
я дуже чемна дівчинка, казала вже , бо нині, з самого раненька та ще й у понеділок прийшла на свою францувату пошту. Прийшло повідомлення, що є рекомендований лист, а так я ну дуже чемна то думаю: певно податкова всмалила якогось штрафа. Прийшла зрання, пошта ше закрита, чекаю, отримую, а там мені аж два подарунка мої коліжанки передали з Миколаєм. Ото здивування і радості було)))Отримала без слів, без усяких розборок, вишукувань і ти ди...всьо з першого разу - аж не повірила...і поштарки ті самі, і завідуюча та сама...мо пороблено їм шо?...куроче взяла і йду на роботу...йду а кортить...Зайшла в маршрутку і пішла на заднє сидіння, щоб ніхто не бачив і починаю колупати ті пакети, бо ж нетерпиться...один проколупала і нічо не розумію...а другий почала колупати, першу паку продерла, а друга була так замотана шо ну дуже вже шаруділо, аж люди зачали оглядатись ...А я сидю тихо і ніби то не я))))Дала собі на спокій аж до роботи, а там вже все переглянула. Саме важне було - в обох пакунках листи....шо мені робота? перечитувала цілий день то один то другий...чи то плакати від розчулення чи тішитись, чи все разом????ех...що казати? дякую вам, дівчатоньки, фотки згодом
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Радісна новина залетіла, як вихор до моєї оселі у вигляді донечки. "Мамо, тобі якась квітанція!!!" - з порогу зповістила моя школярочка (про цю новину, напевно, почули усі сусіди))))). І о диво, повідомлення про посилку!!!! Сиджу і вже сльози на очах, і буря емоцій, і відчуття вдячності тій форумляночці-помічниці Миколая, що подарувала такий несподіваний сюрприз!!!! І вже хочеться скоріш закінчити свої домашні справи і полетіти на пошту за подаруночком!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Мабуть піду і я завтра на пошту дивитиь що там і як.-А-то-інколи-буває-що-квитанція-до-мене-не-доходить. _А-то-ж-може-також-хтось-звітику-чекає-а-тут-на-тобі-скринька-в-мене-поломана!
Дівчатонька заглянула я сьогодні нечаяно на пошту... а там пакуночок від мого Миколая є. Я чімдуж лечу до дому по паспорт і на зад на пошту. Тут мене чекало два сюрпризи - перший сам пакунок, а другий що він Від Наталочки (Natalу). отож Дорога моя Наталю щиро вдячна Тобі за свято яке Ти нам сьогодні подарувала. Малеча моя була така довольна, а я тішилась разом із нею.
Ось мій фотозвіт, звиняйте але у мене два фото.
В посилочці був дуже красивий кухонрий рушничок, дві тртівниці одна силіконова, силіконова жабка прихватка (мала досі її не віддає), силіконовий пензлик, вирубка квіточка, за яку окрема дяка, Сувенірна ялиночка і до неї свічечки, і для мого малятка а ня ня як вона каже, тому і виставила два фото, плюс солодощі.
Наталочко ща раз ТОбі велике СПАСИБІ!!! І Тебе з наступаючими святами^
Прийми найщиріші привітання з нагоди Нового року та Різдва Христового. Нехай Новий рік та світла Різдвяна зоря принесуть у Твою домівку веселий настрій, здоров'я, щастя, гучну колядку та зігріє радістю серце. Щасливого Нового року та веселого Різдва!
Любі господинькі!!!! Напевно таки я поводилася гарно весь рік, що Миколай і мені зробив такий суперовий подарунок. А все дякуючи Сашуні- Volo-shka. Летіла додому, як на крилах!!! Аж руки чесалися розпакувати!!! ))) І ось вдома починається дійство: розкриваю коробку, а знеї такі пахощі!!! Аж в голові запаморочилось - аромати ванілі та какао , шоколадних цукерок - що ще треба для щастя!!!! Але найбільш мої донечки раділи двом маленьким новорічним шкарпеточкам !!!!! А ще там були Зефірчики, Розпушувач,Цитрусовий масло А ще мрія мого чоловіка - набір для спецій!!! А для мене - дуже гарний силіконовий пензлик та кухоний набір - прихватка, рукавичка та рушнички!!! І звичайно ж Дід Мороз-магнітик, який зайняв своє почесне місце на холодильнику!!!! Такою щирістю та теплом віяло із поздоровлень у листівці!!! Сашуню, дуже дякую за гарний подарунок!!!! Вся моя родина шле тобі вітання і побажання здоров"я, тепла і гарного настрою!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Сьогодні з чоловіком поїхала на почту, заповнила паспортні дані та й чекаю та дівчина каже :забирайте. А я: це мені такий великий пакунок Хотіла відкривати вже в машині, але чоловік стримав.Він забрав подаруночок до хати бо я ще мала покупки. Наказала без мене не відкривати, а то Та які там вже покупки були в голові, як дома подарунок чекає, половину всього позабувала купити, але то вийшло на добре... Дівчатка не знаю як Ви, а я була сама найчемніша, бо отримала чудового подарунка найперша в сім"ї . А Ви би бачили як я його розпаковувала, чоловік казав що тре було на камеру зняти і дівкам на форум виставити щоб подивились. Все було запаковано в гарній подарунковій коробці. Ось чим мене порадувала наша форумчаночка Karolina.
Саме перше схопила листівку, війнуло теплом та щирістю Книга для записів кулінарних рецептів, у мене якраз майже закінчується, гарненький сніговичок-свічка, конфети трюфельні, уже всі поласували, особливо чоловік з дітьми. Дякуємо!
Ще там були формочки на оливки та маслини, вінчик для збивання, приправа млинок прованські трави, я таких не маю. Ну а саме це я планувала сьогодні купити: дуже гарні рушнички на всі смаки, мої донечки дуже довго розглядали, пудинг, какао в нас таке рідко зустрічається в продажі. Наталочко щиро дякую все припало до душі, все гарне пригарне! І я Тебе і Твою родину вітаю з наступаючими святами ! Здоров"я, злагоди, любові, гарного святкового настрою! Нехай Св.Миколай буде щедрим для Вас, і хоронить від усіх негараздів! Ще величезне спасибі організаторам гри Волошечці, Натоньці та всім хто до того причетний! Всім нашим господинькам бажаю отримати подаруночки та масу позитивних емоцій