Соломійко, дуже приємно, що тобі сподобався мій невеличкий подаруночок. Нехай довго служать помічниками тобі на кухні і надихають на створення нових кулінарних шедеврів.
Іринко, ще раз велике дякую Тобі за подарунки Для мене вони будуть хорошими і необхідними помічниками на кухні! Відкриточка вже зайняла своє почесне місце А шоколадний Миколайко виконав свою смачну місію Ланочко,Наталочко вітаю вас з чудовими подарунками!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Вже користуємося,дякую.Найперше,звісно ж,пробували цукерки,потім підсвічник,я дуже люблю такі речі.Деколи,коли є зайва копійка,то завжди купую собі для душі,гарну свічку,чи підсвічник.Маю вже невеличку колекцію.На кухні,ще з учорашнього дня,зайняли своє почесне місце рукавичка і підставка.Сьогодні варитиму кисіль,а решта вже трошки пізніше.Велике превелике спасибі!! анимационные картинки - Текст
Дівчаточка, дякую усім за вітання і . в свою чергу, вітаю тих , хто отримав уже довгоочікуваний подаруночок, хто з нетерпінням чекає як на свого Миколайчика, так і на те, якою буде реакція адресата, хто переживає, щоб її Миколайчик не заблукав, швидше доніс подаруночок за призначенням!
Дорога моя форумчаночко, з величезним задоволенням збирала подарунки і з допомогою Миколая доставила за призначенням. Надіюсь , що все пригодиться і нестане лишнім у хаті...тож користуйтесь наздоров"я. Дуже хочу щоб у наступному році здійснились всі ваші мрії і сподівання, бо ви справді цього варті!!! Веселих і солодких вам свят!!! З повагою і любов"ю нетік.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
нетік, Дорога моя Наталочко, я щиро дякую Миколаєві і тобі.!!! Знаєте, я сама чемна дівчинка на цьому форумі, бо Миколай сказав Наталі привезти подаруночок мій аж до мене, в моє місто! Я була приємно шокована, бо її бажання вручити мені подаруночка власноруч перейшло у дуже класнючу і теплу чатівку. Ото душу відвели))) Дивіться, що я маю, мені все подобається і все підходить, правда мандаринки мої домашні без фотіка розпочали
між іншим горняток для кави я вже маю з луцька і тепер з Золочева. Файно, буду мати у себе вдома по часточці нашої України і дрімфудчанок
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, мені вдвічі приємніше що вам сподобалось, а сюрприз таки вдався...це дуже добре!!! І щераз щастя вам, здоров"я вам і ваши рідним, ви цього заслужили. З наступаючими святами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Дорогенька форумлянко!! Нарешті і мене перестрів Миколай і віддав мені подаруночок для тебе. Але виник невеличкий ексцес - наша пошта не змогла прийняти весь подарунок (типу, занадто об"ємний, треба їхати на спеціальну пошту і т. д.), тому відправили лише частину подаруночка. Решту я беру зобов"язання відіслати з України на початку січня. Сподіваюсь, що навіть ті подаруночки, які ти отримаєш, принесуть тобі радість.