А тепер і я похвалюся своїми подаруночками.Сьогодні зранку теж побігла на почту і одразу ж,як сівши у машину,стала розпаковувати.Чоловік теж з мене сміявся,казав,що веду себе,як мала дитина.Моїй радості не було меж,я отримала подаруночок від Іринки(
Irenka) з Дрогобича.Ось що було у моїй посилочці:
Два пакетика пудингу,пакетик кисілю,пекарський порошок,ван.цукор,форма для випічки,і звичайно ж цукерки,які ми вже давно з"їли.Іринко,особливо вдячна за пудинг,у нас з ним проблема.В нашому місті взагалі не має,просила якось брата,то він з обласного центру привозив.
А це форма зблизька.Оскільки хліб я не печу,а кексівниці у мене не має,то пектиму у цій формі кекси.Дуже сподобалася.Тут на цьому фото вже видно,як поменшало цукерок,поки мама фотографувала,то син вже кілька потягнув
Чудовий силіконовий набір для кухні,про таку рукавичку,я давно мріяла.
Чудова новорічна листівка з дуже зворушливими побажаннями,які пройняли до самого серця.
Чудовий новорічний підсвічник,який дійшов цілий і неушкоджений.
Іринко,щиро вдячна за такі чудові і необхідні подаруночки,за прекрасне привітання,за радість і усмішки,які ти принесла у нашу родину і наш дім.Також від усього серця вітаю тебе і твою родину з наступаючими святами,і бажаю вам усіх земних благ.А також особлива подяка
Дрімфуду і
Volo-shka за організацію цього маленького дива,без яких усього цього не було б.