Рецепти

Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |

логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?

Рецепти

Відповісти
 Гра № 4. Свято наближається, свято наближається....., Приємні сюрпризи від Святого Миколая
lingrod
9 грудня 2011 22:51
Повідомлення #121

Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар

Бали: 1509
Цитата: gutka
Цитата: lanaу нас пошта в суботу й неділю не працюєа в нас субота - робочий

А я питала в нас на головпошті щодо вихідних ( думала, що мені вийде тільки на вихідних відправити), то казали дівчата, що працюють взагалі без вихідних, тільки що в неділю щось на пару годин менше. Уявляєте?
Перейти на початок сторінки
Natalyi
9 грудня 2011 22:59
Повідомлення #122

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399

Бали: 4579
Всіх вітaю з подaруночкaми !
Мій Миколaйко сьогодні теж поніс подaруночкa дорогій форумляночці ! Пообіцяв, що нaйближчим чaсом вонa його отримaє ...
Дорогa форумляночко , мaю нaдію, що подaруночок дійде до Тебе цілим і неушкодженим і принесе Тобі мaленьку рaдість, користь і мaсу позитивних емоцій !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Христя
10 грудня 2011 00:56
Повідомлення #123

Файна господиня
  • 51

Репутація: 476

Бали: 1951
Дівчата,які гарні подаруночки!!!!! Вітаю!!!!!!!!!!Уявляю,скільки-то приємних емоцій :smile:
Я вже чесно кажучи,свого дочекатися не можу :lol: І не бачу,щоб і той Миколай,якого я зустріла,долетів до мої форумчанки :sad: З нашого регіону Укрпошта,мабуть,не так оперативно працює :sad: Та маю надію,що якось доповзе через "ті сніги" :lol:

Що ще хочу вам сказати :smile: Щось зі мною того року сталося :lol: хочу тих Миколайків,як мала дитина :lol: Навіть чоловіку сказала,щоб я пакунок під подушкою знайшла,бо до наступного року з Миколаєм розмовляти не буду :lol: Захотілос побути дитиною і все!!!
Та й взагалі,ми дорослі,за тією рутиною буденності забуваємо радіти життю,просто....через всілякі дрібниці...А треба бути інколи дітьми - щирими,усміхненими,щасливими :smile:
Отож,бажаю всім нам отримати якомога більше усмішок,радості та емоцій від нашої дрімфудівської гри!!! Все ж таки,які ми молодці,що таке затіяли :winked: :belay: :smile:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
10 грудня 2011 15:31
Повідомлення #124

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер

Бали: 2083
Цитата: Solka
Велике-велике дякую!!!!!!!!!!!!!!!!

Соломійко, дуже приємно, що тобі сподобався мій невеличкий подаруночок. Нехай довго служать помічниками тобі на кухні і надихають на створення нових кулінарних шедеврів.
Чесно кажучи, я дуже сильно хвилювалася, коли відіслала подаруночки, все думала може потрібно булоб щось краще і більше. Але головне, що цей невеличкий подаруночок - від щирого серця...
Натонька
прагну досконалості...
10 грудня 2011 16:37
Повідомлення #125

Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор

Бали: 14626
Vajnrauh,
Ірка-Шкірка просила передати, що отримала від тебе подаруночок! Але так як в неї комп'ютер гавкнув, то сама своє дякую скаже пізніше :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Vajnrauh
10 грудня 2011 17:09
Повідомлення #126

Файна господиня
  • 51

Репутація: 406

Бали: 1168
Цього року пошта працює краще(напевно форумчанки були чемні) :lol:
Тільки вчора відправила,а Миколайчик вже в Ірки.Сподіваюсь комп скоро полагодять,а то як нам без нашої Ірки-Шкірки :3fb:
lana
10 грудня 2011 17:13
Повідомлення #127

Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764

Бали: 4355
І скажіть тепер, що дива не буває!!!!!!!!!!!!!!!!
Центральна пошта не працює, але наше відділення ( мабуть, Миколаю спасибі!!!!) виявилося, в суботу до обіду обслуговує! Напевне, не треба розповідати, що я приїхала на пошту майже о 8-й ранку (сама побоювалася: раптом то повернулася назад моя бандероль!)

І ось винесли пакунок... :love: Серце билося, мов у школярки! Читаю зворотню адресу- Кіровоград!!!! Це ж від Піточки!!!!! :wink:
Чоловік сміявся: ну, потерпи хоч додому! Ага!!! Де там!!!!
Ой, мамочко! Скільки ж подаруночків! Тут вистачило б на величезну родину!!!

Дуже гарна форма для випікання, ялинкові прикраси,паперові формочки для кексів, паперові серветки різного діаметру під випічку, святкові серветки, силіконова рукавичка- прихватка, пахуче-препахуче мило і - мрія кожної жінки- шоколад на будь-який смак- шкода, його погано видно на фото ! (Я ж за солодке... :love: Ну. по мені видно)
А ще листівка. Я читала й плакала. І таким теплом, такою добротою наповнювалися серце, будинок і світ навколо...
Люба Піточко! Дякую тобі за подароване свято! Тобі, твоїй родині, і Дрімфуду, і Волошечці!!! Хай і Ваші Миколайчики недовго блукають, а швидше дарують Вам радість, надію і сподівання!!!!
Irenka
10 грудня 2011 17:54
Повідомлення #128

Молода господинька
  • 34

Репутація: 135

Бали: 628
Цитата: Натонька
Але так як в неї комп'ютер гавкнув,

А я це вже думаю щось нашої Ірці не видати на Дрімфуді!
Швидше повертайся до нас!!!!
Ланочко вітаю Вас з отриманим подаруночком, все дуже гарненьке!!! :winked:

Моя форумчанко, Твій Миколайчик уже приніс мені повідомлення про посилочку :wink: :what: :what: Я не знаю як стерпіти до вівторка бо відділення працює по графіку, мене вже переповнює шалене відчуття радості і цікавості , дякую Тобі за це!!! :belay:
Ластівка
10 грудня 2011 19:06
Повідомлення #129

Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор

Бали: 2171
І я хочу відзвітувати: посилочка вже у дорозі, але от коли прийде? дуже хвилююсь, бо чогось мала необережність спитати на пошті скільки буде йти? А вони мені - десь до місяця часу!!!Я в шоці, в мене очі поверх окулярів квадратові стали. Я ж спочатку кажу а потім думаю, то якось саме по собі виходить :feel: Кажу : а ви що ту посилку оленями будете везти? Ніц не сказали...Дорога моя форумляночко, ти ж мені маякни якшо шо там з тими оленями получиться, була б знала то ше б якогось сіна смикнула б де з копиці, щоб скорше довезли посилочку

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Pito4ka
10 грудня 2011 19:26
Повідомлення #130

Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284

Бали: 3426
Ланочка, люба, дуже рада, що вам сподобався подарунок!!! Разом з ним передає Вам вітання вся моя родина!!! Бо всі дуже переймалися, як воно дійде? А вчора, як побачила, що Ви отримали повідомлення, то , як дурненька пів ночі на могла заснути, поки чоловік не погнав спати)))) Зі святами, Вас!!!! Я Вас дуже люблю!!! :belay:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Быстрый ответ Відповісти

1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Зараз: 24 листопада 2024 07:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ

Оголошення

Нове на форумі

Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті

Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні

© 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.

bigmir)net TOP 100