Цитата: lanaу нас пошта в суботу й неділю не працюєа в нас субота - робочий
А я питала в нас на головпошті щодо вихідних ( думала, що мені вийде тільки на вихідних відправити), то казали дівчата, що працюють взагалі без вихідних, тільки що в неділю щось на пару годин менше. Уявляєте?
Всіх вітaю з подaруночкaми ! Мій Миколaйко сьогодні теж поніс подaруночкa дорогій форумляночці ! Пообіцяв, що нaйближчим чaсом вонa його отримaє ... Дорогa форумляночко , мaю нaдію, що подaруночок дійде до Тебе цілим і неушкодженим і принесе Тобі мaленьку рaдість, користь і мaсу позитивних емоцій !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Дівчата,які гарні подаруночки!!!!! Вітаю!!!!!!!!!!Уявляю,скільки-то приємних емоцій Я вже чесно кажучи,свого дочекатися не можу І не бачу,щоб і той Миколай,якого я зустріла,долетів до мої форумчанки З нашого регіону Укрпошта,мабуть,не так оперативно працює Та маю надію,що якось доповзе через "ті сніги"
Що ще хочу вам сказати Щось зі мною того року сталося хочу тих Миколайків,як мала дитина Навіть чоловіку сказала,щоб я пакунок під подушкою знайшла,бо до наступного року з Миколаєм розмовляти не буду Захотілос побути дитиною і все!!! Та й взагалі,ми дорослі,за тією рутиною буденності забуваємо радіти життю,просто....через всілякі дрібниці...А треба бути інколи дітьми - щирими,усміхненими,щасливими Отож,бажаю всім нам отримати якомога більше усмішок,радості та емоцій від нашої дрімфудівської гри!!! Все ж таки,які ми молодці,що таке затіяли
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Соломійко, дуже приємно, що тобі сподобався мій невеличкий подаруночок. Нехай довго служать помічниками тобі на кухні і надихають на створення нових кулінарних шедеврів. Чесно кажучи, я дуже сильно хвилювалася, коли відіслала подаруночки, все думала може потрібно булоб щось краще і більше. Але головне, що цей невеличкий подаруночок - від щирого серця...
Цього року пошта працює краще(напевно форумчанки були чемні) Тільки вчора відправила,а Миколайчик вже в Ірки.Сподіваюсь комп скоро полагодять,а то як нам без нашої Ірки-Шкірки
І скажіть тепер, що дива не буває!!!!!!!!!!!!!!!! Центральна пошта не працює, але наше відділення ( мабуть, Миколаю спасибі!!!!) виявилося, в суботу до обіду обслуговує! Напевне, не треба розповідати, що я приїхала на пошту майже о 8-й ранку (сама побоювалася: раптом то повернулася назад моя бандероль!)
І ось винесли пакунок... Серце билося, мов у школярки! Читаю зворотню адресу- Кіровоград!!!! Це ж від Піточки!!!!! Чоловік сміявся: ну, потерпи хоч додому! Ага!!! Де там!!!! Ой, мамочко! Скільки ж подаруночків! Тут вистачило б на величезну родину!!!
Дуже гарна форма для випікання, ялинкові прикраси,паперові формочки для кексів, паперові серветки різного діаметру під випічку, святкові серветки, силіконова рукавичка- прихватка, пахуче-препахуче мило і - мрія кожної жінки- шоколад на будь-який смак- шкода, його погано видно на фото ! (Я ж за солодке... Ну. по мені видно) А ще листівка. Я читала й плакала. І таким теплом, такою добротою наповнювалися серце, будинок і світ навколо... Люба Піточко! Дякую тобі за подароване свято! Тобі, твоїй родині, і Дрімфуду, і Волошечці!!! Хай і Ваші Миколайчики недовго блукають, а швидше дарують Вам радість, надію і сподівання!!!!
А я це вже думаю щось нашої Ірці не видати на Дрімфуді! Швидше повертайся до нас!!!! Ланочко вітаю Вас з отриманим подаруночком, все дуже гарненьке!!!
Моя форумчанко, Твій Миколайчик уже приніс мені повідомлення про посилочку Я не знаю як стерпіти до вівторка бо відділення працює по графіку, мене вже переповнює шалене відчуття радості і цікавості , дякую Тобі за це!!!
І я хочу відзвітувати: посилочка вже у дорозі, але от коли прийде? дуже хвилююсь, бо чогось мала необережність спитати на пошті скільки буде йти? А вони мені - десь до місяця часу!!!Я в шоці, в мене очі поверх окулярів квадратові стали. Я ж спочатку кажу а потім думаю, то якось саме по собі виходить Кажу : а ви що ту посилку оленями будете везти? Ніц не сказали...Дорога моя форумляночко, ти ж мені маякни якшо шо там з тими оленями получиться, була б знала то ше б якогось сіна смикнула б де з копиці, щоб скорше довезли посилочку
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ланочка, люба, дуже рада, що вам сподобався подарунок!!! Разом з ним передає Вам вітання вся моя родина!!! Бо всі дуже переймалися, як воно дійде? А вчора, як побачила, що Ви отримали повідомлення, то , як дурненька пів ночі на могла заснути, поки чоловік не погнав спати)))) Зі святами, Вас!!!! Я Вас дуже люблю!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)