Прошу пригощайтесь!!!
Запіканка гречано-грибна
Готуємо так: 2 склянки гречки варимо на розсипчату кашу, попередньо в киплячу воду додаємо 1 ст ложку вершкового масла. Тим часом нарізаємо кубикими цибулину та обсмажуємо до м"якості. Додаємо на пательню порізані гриби і смажимо, поки не випарується волога. Додаємо сіль та перець
Половину нашої готової каші викладаємо на деко, зверху - гриби, і накриваємо другою половиною каші.
Зверху поливаємо соусом: 3 яйця злегка збити і змішати з підсоленою сметаною - півтори склянки. Зверху посипаємо тертим сиром.
Ставимо у духовку на 30 хв.
Смачного!!! Рецепт з кукінга.