Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
oksana_k
1 лютого 2013 16:01
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Ірка-Шкірка
1 баночка креветок - я брала королівські морожені

А можна побачити ту баночку з креветками?
"Голодному сюди не можна"--так допишіть у назві вашої теми...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 лютого 2013 12:05
Повідомлення #462


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Volo-shka
Швидкого одужання твоїм малятам - хлопчикам і дівчаткам :belay:


Дякую :love: !!! Цьомай Вікусю і Вадіма!!!

Цитата: Канарейка
Така цікава розповідь і такі смачні мендіанти :belay: :tongue:


:m05004:

Цитата: oksana_k
А можна побачити ту баночку з креветками?

можна брати мясо кріля

чи консервовані креветки, просто я використала заморожені королівські креветки - вони досить нормальних розмірів (коштують в межах 72-76 грн/кг на Шуварі рибному)

Усім дякую за плюсики і що заходите в гості!!!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 лютого 2013 12:07
Перейти на початок сторінки
маргарита
2 лютого 2013 12:12
Повідомлення #463


Файна господиня
  • 51

Репутація: 246
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 349
Реєстрація: 28.10.2012

ICQ:--

Бали: 962
цибуляники з маком правда в мене вийшли більшенькі :smile: але на смак то не повпливало :winked: ,дуже і дуже смачно,д*якую буду тепер готувати
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 лютого 2013 12:15
Повідомлення #464


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: маргарита
цибуляники з маком правда в мене вийшли більшенькі :smile: але на смак то не повпливало :winked: ,дуже і дуже смачно,д*якую буду тепер готувати


На здоров'я :love: !!! я спеціально робила маленькі. щоб хотілося з'їсти ще :lol: . Сьогодні позакидаю то в окремі темки, щоб можна було доставляти фото :smile:

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 лютого 2013 12:15
Перейти на початок сторінки
Ластівка
2 лютого 2013 20:04
Повідомлення #465


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
якщо медіанти то жебраки, то я тоді взагалі не знаю як називаюсь :wassat: мені б таких жебраків...хмм....а мо то назва походить від того, що така смакота та й дуже всі її просять(жебракують)

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Darka
3 лютого 2013 07:13
Повідомлення #466


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Дуже цікаві медіанти,Ірусю як ти то все встигаєш?Завжди так смачно в тебе.Ой.......а ті цибуляники то взагалі супер.

Повідомлення відредагував Darka - 3 лютого 2013 07:17
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 лютого 2013 12:47
Повідомлення #467


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Ластівка
якщо медіанти то жебраки, то я тоді взагалі не знаю як називаюсь :wassat: мені б таких жебраків...хмм....а мо то назва походить від того, що така смакота та й дуже всі її просять(жебракують)

:lol: :lol: :lol:
я також про це думала, а також про те, яким це треба бути гурманом, щоб після 12 різдвяних страв мати силу скуштувати ще 13 десертів :tongue: :lol: ???

Цитата: Darka
Дуже цікаві медіанти,Ірусю як ти то все встигаєш?Завжди так смачно в тебе.Ой.......а ті цибуляники то взагалі супер.

Дякую, Дарцю! Встигаю по мірі можливостй та настрою :m0558: :lol:
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
4 лютого 2013 21:18
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Цитата: Ірка-Шкірка
зверху змащувати білком

Ірусь,то тільки один бочок котлетки- верхній змащувати білком,а низ не треба?А що як у духовці їх запекти,який результат буде?Хочу спробувати завтра,бо мої діти не дуже хочуть класичних котлеток їсти.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2013 02:33
Повідомлення #469


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Марія БМВ
Ірусь,то тільки один бочок котлетки- верхній змащувати білком,а низ не треба?А що як у духовці їх запекти,який результат буде?Хочу спробувати завтра,бо мої діти не дуже хочуть класичних котлеток їсти.


Обмащувати білком з усіх сторін - це замість паніровки (це як в рекламі, коли яйце чистять зубною пастою - з усіх сторін :lol: , а потім стукають по ньому) - щоб масло не все витекло (трошки таки витече, але серединка залишиться сочистою і м'якою)

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 6 лютого 2013 09:56
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2013 02:57
Повідомлення #470


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат святковий з оселедцем

Традиційна шуба вже трошки надоїла - чи не трошки, а дуже,
тому я втішилася, коли знайшла цікавий варіант салату з оселедцем
та буряками - та й виглядає він справді красиво...
Рецепт знайшла на дуже смачному сайті smacznapyza.blogspot.com






Для приготування салату нам потрібно:
• 6 шт. філе оселедця, маринованих в оцті (тобто 3 рибинки) - але в мене не мариновані, а звичайні, олійні - польський маринований оселедець, як на мене, занадто оцтований :smile:
• 2 невеликі картоплини
• 1/2 білої цибулі
• 2 - 3 столові ложки майонезу
• 3 столові ложки густого натурального йогурту
• 1 великий буряк
• 1,5 груші (замінила яблуком :feel: – груші зараз без смаку і запаху)
• 50 г журавлини (свіжої або замороженої)
• 1/2 синьої (кримської) цибулі
• 1 столову ложку оливкової олії
• близько 2 столових ложок цукру (можна дати і менше - але це залежить від оцтованості оселедцю, наскільки солодка груша та ваш власний смак)
• за смаком: сіль, мелений перець, трави
• 2 столові ложки свіжої петрушки


1. Буряк та картоплю зварити окремо до готовності, або запекти - на малі порції овочів я використовую мікрохвильовку - 2 бульбини печу 7,5 - 8 хвилин, 3 малі бурячки (на заміну одного великого) - 9 хвилин. Охолодити, почистити від шкірки.
2. Для білої салатки: картоплю, білу цибулину, половинку груші (яблучка) нарізати невеличкими кубиками, оселедець - пасочками. Скласти в миску, додати майонез, йогурт, сіль-перець, спеції за смаком. Вимішати, скласти в закриту посудину, поставити в холодильник.



3. Для червоної салатки готуємо соус: яблука, нарізані кубиками, журавлину, цукор викласти в каструльку, постійно помішуючи, на маленькому вогні довести до кипіння, відставити, коли соусу вивариться і зменшиться вдвічі в об'ємі. Охолодити. Буряки натерти на грубій терці, додати соус, синю цибулю, нарізану кубиками, олію, сіль, перець. Вимішати, скласти в закриту посудину.





4. Бажано настояти обидві салатки через ніч :t1047: (хоча би пару годин).
5. Салатки викладати на тарілку пасочками, чергуючи білу та червону



Звіти - тут.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 січня 2014 12:08
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 липня 2024 00:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100