Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
Натонька
прагну досконалості...
10 січня 2011 23:00
Повідомлення #131


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
О, скільки ідей ладних)) Буду думати... але якшо ше шось комусь спаде на думку, то діліться smile
Цитата: Славочка
А може з самими млинцями поекспериментувати? Майя23 пекла млинці з шоколадними концентричними кругами

я про них думала.. але вчителька каже, шо вони мають бути як в старовину.. прості ніби... а оті якісь гречані чи дріжджові можуть бути...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 січня 2011 00:06
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Натонька
але вчителька каже, шо вони мають бути як в старовину..

Знаю,що в старовину поливали млинці медом і посипали горішками,або розтирали сметану з цукром і також поливали! А чеколяди то точно не було laughing
Я би радила на квасному молоці зробити,вони тоді пухкіші,бо ті,що на звичайному,то такі еластчні,як ризина,то їх добре на гостину смажити,шоби мясо завертати!А якшо стобкою,то тре шоб пухкі були!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
11 січня 2011 10:25
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Натонька,
Із згущеним молоком дуже смачно.До нього можна додати каву розчинену в конячку чи просто какао.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 січня 2011 11:29
Повідомлення #134


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: мари4ка
такі еластчні,як ризина,то їх добре на гостину смажити,шоби мясо завертати!

lol насмішила, добре, не буду резини смажити)) Певно на дріжджах шось...
uliana_y, ок, дяка, буду експериментувати smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 січня 2011 12:02
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Натонько, тримай ще ідей, якщо не пізно!
Можна ще в тему млинці закинути. Фото з "Порадника", 2008р.

[attachm
ent=16654]
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 січня 2011 12:05
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 січня 2011 12:13
Повідомлення #137


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
О, скільки всього, дякую!
Ще не пізно, то на завтра, поки ще нині збираю ідеї m0512

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 січня 2011 12:21
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
о, то рада, що встигла, може щось підійде!
Перейти на початок сторінки
Soni
11 січня 2011 14:57
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Дівчатонька, як думаєте шоколадні коржі + заварний крем + консервовані персики буде класно?
Коржі вже спекла, тепер думаю над кремом, чи робити шоколадний чи от такий з персиками? А ну но порадьте мене, мені сказали роби так щоб було смачно.
Перейти на початок сторінки
нетік
11 січня 2011 15:10
Повідомлення #140


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Soni
шоколадний чи от такий з персиками?
особисто я люблю кавовий (тому майже все роблю його). робила з ананасом, казали люди що дуже смачно. а дехто відмовляється від консервованих фруктів. смачно по всякому, тільки треба підібрати щоб клієнту сподобалось і звернути увагу чи будуть діти...
(наговорила купу, незнаю чи допоможе...)

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 22:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100