Фарширований перець
Нам потрібно:
-1кг. болгарського перцю
-500г. домашнього сиру
-3 яйця
-700г.помідорів
-часник
-3 ст.л.сметани
-зеленьПерець помити,вирізати серединку і почистити від насіння.
Змішати сир,яйця,часник(по смаку),зелень.Половину з помідорів порізати дрібно на кубики і додати у масу.Все посолити,поперчити і додати всіляки травки( в мене улюблений базилік і орегано)
Виходить ось така маса
Начиняємо перець масою і викладаємо у форму.
Помідори,що залишились тремо на терці або у блендері,додаємо сметану,трішки солі і півзубця часнику....Виходить в нас таий собі томатний соус....Ним же поливаємо наші перчики і в духовку..Пекти при t 200 до приготування перцю...
Страва дуже легка і водночас ситна.Дуже підходить для тих,хто любить побути на дієті:)