Дівчатка вибачте, що якийсь бардак вийшов з повідомленями
але ядумаю ви все зрозумієте.
Ось так готуємо БешамелЬ Класна штука,додає страві неперевершаного смаку.
60 гр масла розтопити
55 гр муки додати до масла, добре розмішати і добавити
100 гр молока( я цей раз дала воду)
Ставимо на малий вогонь і весь час помішуємо, додати
Сіль, мускатний горіх(на кінчику ножа)
Довести до кипіння.
Має бути таке як заварне тісо, але трошечки густіше
Я ставлю по три (0.5-1чл) на одну пластину.
Мені дуже подобається ця лазанья, сюди можна давати, все що завгодно,і овочі:броколі.баклажани,і куряче філе, і гриби,Але саме цей варіант мені смакує більше.Дівчатка фантазуйте,СМАЧНОГО