Мабуть, і у вас так буває: гортаєш рецепти, начебто нічого надзвичайного, а через деякий час спливає в пам"яті, тоді шкодуєш, що не записала, намагаєшся відтворити по пам"яті. Так і цього разу. Колись, десь побачила, а сьогодні згадався.
Звичайний котлетний фарш ( у мене з курячого філе+ трішки жирної свинини, цибулина, зубок часнику, сіль, перець, яйце) Начинка: відварені макарони посолила, додала вершкового масла. Сформувала рулет, змочила верх водичкою, запікала до готовності.
Краще виглядає, коли макаронів більше, але для мого чоловіка то- кара, тому й не дуже кружевна вийшла.
Картопля під грибним соусом Інгредієнти: 1 кг картоплі; 200 г м'яса; 1 кг білих грибів (я додавала печериці); 500 г сметани; 100 г води; 2 цибулини; 100 г твердого сиру; перець, сіль за смаком; Приготування: 1. Картоплю чистимо і ріжемо кружальцями, перчимо та солимо. Викладаємо в посудину; 2. М'ясо ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору. Викладаємо поверх картоплі і заливаємо водою; 3. Готуємо грибний соус. Гриби чистимо, ріжемо, добре підсолюємо і смажимо на сковорідці. Нарізаємо напівкільцями цибулю і через 5-7 хвилин додаємо до грибів. Коли гриби і цибуля підсмажаться додаємо до них сметану і тушимо ще 5 хвилин; 4. Картоплю і м'ясо заливаємо соусом, зверху посипаємо тертим сиром і ставимо запікати 30-40 хвилин (при t 200 градусів). Рецепт знайшла на сайті menu.at.ua
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
лазанья по італійськи домашня лапша(широка) помідори(молоти) свинний фарш цибуля(різати кубиками) голандський сир(терти на грубій терці) сіль, перець, олія. підсмажити цибулю на олії, додати фарш ще просмажити, тоді додати помідори перемішати(солити і перчити до смаку). на змащену олією бляшку або сковороду(з високими бортами) викласти лапшу одним шаром, зверхо розмастити трохи готового фаршу посипати сиром. покласти знову лапшу+фарш+сир і так робити 7-8 шарів. закінчувати сиром. пекти в духовці на малому вогні до золотистого кольору.(на фото все що залишилось з великої бляшки, ледь встигла сфоткати).
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Я незнаю чому!но пробувала зготувати запіканку , так все смачно виглядало на сайті , непамятаю прада на який я натрапила,!та коли попробувала то капець всьо злиплося до купи,вийшли просто запечені макарони,а пісне якесь булоо бе! тепер в мене відраза до тих запіканок, так само з картоплі пробувала -несподобалось ,невиходить в мене шось з тими запіканками
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Рисова запіканка з фаршем Інгредієнти: (на 2 порції) 200 г відвареного рису; 1 цибулина; 1 морква; 200 г м'ясного фаршу; 150 г твердого сиру; томатний соус; перець, сіль за смаком; Приготування: 1. Моркву натираємо на дрібній тертці і смажимо на олії разом з дрібно нашаткованою цибулиною; 2. Додаємо фарш і обсмажуємо все 5 хв., солимо та перчимо; 3. Форму для випікання змащуємо маслом і висипаємо туди відварений рис, зверху рису викладаємо фарш і посипаємо тертим сиром; 4. Запікаємо в духовці до готовності при температурі 200 градусів, 25-30 хв.; 5. Подавати з соусом або овочевим салатом; Смачного) Запіканка дуже сподобалась) Готувала два дні підряд. Рис не розсипався, тому при подачі на стіл страва мала гарний вигляд. Рецепт запіканки знайшла на сайті millionmenu.ru.
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Яруська, я почала вчитись готувати саме з запіканок, найперша була звичайна, з картоплею, і далі мене затягнуло, і захотілось навчитись готувати різні запіканки, насамперед ті, до яких не входить картопля
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: