Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запіканки
Майя Шутенко
1 липня 2010 00:32
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Світланко,запіканка-супер winked ,дуже смачно і ...уявляю,як соковито!
Прекрасна ідея,я дуже люблю такі страви! winked
Спробую найближчим часом!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 липня 2010 09:25
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Лана ваша запіканка дуже апетитно виглядає.
Перейти на початок сторінки
lana
19 серпня 2010 22:36
Повідомлення #23


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Кружевна запіканка

Мабуть, і у вас так буває: гортаєш рецепти, начебто нічого надзвичайного, а через деякий час спливає в пам"яті, тоді шкодуєш, що не записала, намагаєшся відтворити по пам"яті. Так і цього разу. Колись, десь побачила, а сьогодні згадався.

Звичайний котлетний фарш ( у мене з курячого філе+ трішки жирної свинини, цибулина, зубок часнику, сіль, перець, яйце)
Начинка: відварені макарони посолила, додала вершкового масла.
Сформувала рулет, змочила верх водичкою, запікала до готовності.



Краще виглядає, коли макаронів більше, але для мого чоловіка то- кара, тому й не дуже кружевна вийшла.
Перейти на початок сторінки
Solka
19 серпня 2010 23:30
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Картопля під грибним соусом
Інгредієнти:
1 кг картоплі;
200 г м'яса;
1 кг білих грибів (я додавала печериці);
500 г сметани;
100 г води;
2 цибулини;
100 г твердого сиру;
перець, сіль за смаком;
Приготування:
1. Картоплю чистимо і ріжемо кружальцями, перчимо та солимо. Викладаємо в посудину;
2. М'ясо ріжемо дрібними кубиками і обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору. Викладаємо поверх картоплі і заливаємо водою;
3. Готуємо грибний соус. Гриби чистимо, ріжемо, добре підсолюємо і смажимо на сковорідці. Нарізаємо напівкільцями цибулю і через 5-7 хвилин додаємо до грибів. Коли гриби і цибуля підсмажаться додаємо до них сметану і тушимо ще 5 хвилин;
4. Картоплю і м'ясо заливаємо соусом, зверху посипаємо тертим сиром і ставимо запікати 30-40 хвилин (при t 200 градусів).
Рецепт знайшла на сайті menu.at.ua

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
нетік
7 вересня 2010 21:55
Повідомлення #25


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102

лазанья по італійськи
домашня лапша(широка)
помідори(молоти)
свинний фарш
цибуля(різати кубиками)
голандський сир(терти на грубій терці)
сіль, перець, олія.
підсмажити цибулю на олії, додати фарш ще просмажити, тоді додати помідори перемішати(солити і перчити до смаку).
на змащену олією бляшку або сковороду(з високими бортами) викласти лапшу одним шаром, зверхо розмастити трохи готового фаршу посипати сиром. покласти знову лапшу+фарш+сир і так робити 7-8 шарів. закінчувати сиром. пекти в духовці на малому вогні до золотистого кольору.(на фото все що залишилось з великої бляшки, ледь встигла сфоткати).

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lana
7 вересня 2010 22:31
Повідомлення #26


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Solka,
нетік,
Смаааааааааааачно!!!!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
8 вересня 2010 10:53
Повідомлення #27


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Я незнаю чому!но пробувала зготувати запіканку , так все смачно виглядало на сайті , непамятаю прада на який я натрапила,!та коли попробувала то капець lol всьо злиплося до купи,вийшли просто запечені макарони,а пісне якесь булоо бе! тепер в мене відраза до тих запіканок, так само з картоплі пробувала -несподобалось m0521 ,невиходить в мене шось з тими запіканками

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Solka
18 жовтня 2010 20:38
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Рисова запіканка з фаршем
Інгредієнти:
(на 2 порції)
200 г відвареного рису;
1 цибулина;
1 морква;
200 г м'ясного фаршу;
150 г твердого сиру;
томатний соус;
перець, сіль за смаком;
Приготування:
1. Моркву натираємо на дрібній тертці і смажимо на олії разом з дрібно нашаткованою цибулиною;
2. Додаємо фарш і обсмажуємо все 5 хв., солимо та перчимо;
3. Форму для випікання змащуємо маслом і висипаємо туди відварений рис, зверху рису викладаємо фарш і посипаємо тертим сиром;
4. Запікаємо в духовці до готовності при температурі 200 градусів, 25-30 хв.;
5. Подавати з соусом або овочевим салатом;
Смачного)
Запіканка дуже сподобалась) Готувала два дні підряд. Рис не розсипався, тому при подачі на стіл страва мала гарний вигляд. Рецепт запіканки знайшла на сайті millionmenu.ru.

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Яруська
18 жовтня 2010 20:42
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Solka
Рисова запіканка з фаршем

Solka! Гарна ідея! winked Я досі робила тільки солодкі рисові запіканки. До такого не додумалась!
Перейти на початок сторінки
Solka
18 жовтня 2010 20:48
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Яруська, я почала вчитись готувати саме з запіканок, найперша була звичайна, з картоплею, і далі мене затягнуло, і захотілось навчитись готувати різні запіканки, насамперед ті, до яких не входить картопля smile

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 166
Гостей: 139
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100