Сирно-кабачковий пиріг 2 молодих кабачки
400 гр муки
1 ст.л. розрихлювача
1 ст. ложка цукру
0,5 ч.л солі
1 склянка тертого твердого сиру
100 гр вершкового масла (розтопити)
2 яйця
200 мл. молока
Кабачки вимити, відрізати кінчики і не очищаючи натерти на крупній терці. Змішати в чашці муку, розпушувач, тертий кабачок і тертий сир. У іншій чашці змішати молоко, яйце, цукор, сіль і масло. Вилити молочну суміш в мучну і швидко розмішати. Тісто повинно вийде як густа сметана.Форму змастити маслом, акуратно викласти тісто, розрівняти. Випікати 40-45 хвилин.
Я від себе ще додала порізаний кріп.
А тісто в мене вийшло трохи загусте...
Рецепт від Алеся_Винницкая із liveinternet.ru