Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запіканки
Славочка
18 жовтня 2010 21:26
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Гарна запіканка, з рисом ще не готувала!
Перейти на початок сторінки
laima
18 жовтня 2010 22:58
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
solka,
цікава запіканка і якраз доречна , коли залишається рис відварений для голубців ( в мене чомусь таке часто трапляється bully )Щиро дякую
Перейти на початок сторінки
lingrod
18 жовтня 2010 23:23
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
solka,
Красива запіканка вийшла!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
18 жовтня 2010 23:59
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Solka
Рисова запіканка з фаршем

Solka,дуже апетитна запіканка,СМАКОТА!!!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
19 жовтня 2010 11:20
Повідомлення #35


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Solka
Рисова запіканка з фаршем


Виглядає смачно!попробую взятись за те діло!може сподобається tongue

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lana
20 грудня 2010 18:48
Повідомлення #36


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Запіканка з крові

Занесла сусідка трішки крові.Кишок не мала(завжди заморожую кілька), а на базар не хотілося йти. Тому додала до крові сіль(трішки!), часник , молоко, перець молотий, трішки гречки вареної, порізала м"ясця (було вдома куряче філе), перемолола свіжого сала. Добре змастила форму та й запікала в духовці. Ріжеться добре ножем.

Перейти на початок сторінки
Solka
22 грудня 2010 22:09
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Дівчата, я вибачаюсь, що я тільки зараз прочитала ваші повідомлення! Дуже дякую за увагу, сподіваюсь, що вам сподобається запіканка!!! Я вже готувала її кілька разів - дуже смачно! Є безліч запіканок з картоплею, а тут новий смак, рекомендую winked

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 квітня 2011 21:47
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
lana
2 травня 2011 14:19
Повідомлення #39


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Паска з сюрпризом

(запіканка м"ясна)
(ідея з журналу «Вкусные рецепты»)
Тісто я використала авторське. Варто відзначити – дуже смачне!!!!)
100 г маргарину
2 стол. лож. майонезу
2 стол. лож. сметани
1 чайн. лож. горілки
щіпка цукру
0.5 чайн. лож. цукру
2.5 склянки муки
Тіста я замісила 1.5 порції ( але, мабуть, форми мої були більшими)
Начинка
(в оригіналі)
Курка вагою 1.7 кг (обібрати м*ясо, грудинку нарізати пластинами і відбити, решту м*яса посікти) 0.5 шт. солодкого перцю
1 стебло порею
2 цибулини
Сіль, перець- за смаком
(Насправді я дещо змінила)
5 стегенець- обібрала м*ясо, порізала шматочками, додала 200 г порізаних печериць, грамів 50 тертого сиру,0.5 чайн.лож. паприки, посолила, поперчила, притрусила швидкорозчинним желатином.
Форму застелила змащеним папером. У нижчу форму- тісто тонко розкатала і застелила, щоб края звисали. Начинку виклала аж гіркою, зверху- тісто вирізала кришечкою, краї защипала, посередині зробила невеликий отвір. У вищій формі – окремо вирізала дно, кришечку і прямокутник, з якого виклала бічну стінку( але тіста виявилося малувато, дно погано з*єдналося з бічною стінкою, то ж сік витікав).

Випікала на маленькому вогні близько 50 хвилин. Остудила.
Прикрасила майонезом ( в оригіналі- сметаною), дрібно посіченою морквою і стебельцями петрушки.

Пісня!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
2 травня 2011 14:26
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Ой Ланочко не пісня, а ПІСНЯЯЯЯЯЯЯ, просто супер , яка краса і смакота мабуть неземна. Ви дуже вправна господиня. :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 145
Гостей: 125
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100