Додам ще одну запіканку, рецепт якої знайшла на сайті "Повар и поваренок"( Там вона гордо йменувалася тортом із кабачків, випікалася з м"яса та ще й у довгій кексовій формі)
То ж почнемо:
Відварений рис змішаємо з фаршем ( в оригіналі-500 г м"яса+3 ложки рису, а в мене майже порівну) + трішки томату або кетчупу, сіль, перець.
Форму змажемо, у неї викладемо, щоб краї звисали, порізаний тонкими ( якнайтоншими!) пластинками і посоленими, щоб відм"якли, довгий кабачок.
І викладаємо половину фаршу.
Далі шар підсмажених на олійці грибів із цибулею.
Знову решту фаршу.Потім нарізаємо помідори, змазуємо майонезом і посипаємо товченим часником, притрушуємо сіллю і перцем.
Загортаємо краї
Змазуємо добре майонезом.Випікаємо