у мене пасивний відпочинок, сиджу за компом, в скайпі, чекаю поки моя подружайка пошевелить пальцями
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
вечеряю... читаю мудрі речі про торти.... вчусь))) Як то добре чомусь вчитись... співчуваю людям, котрі стоять на місці і вдовольняються тільки тим, що мають...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
вечеряю... читаю мудрі речі про торти.... вчусь))) Як то добре чомусь вчитись... співчуваю людям, котрі стоять на місці і вдовольняються тільки тим, що мають...
а у нас ванна набирається води ... зараз піду своє чадо купати.. Поки буде купатися треба встигнути прибрати. . За моєю Лєрусьою тільки встигай все ставити на місця :)
печу торти і пляцки дітям на ДН, повідкривала вікна, бо печу амонячні коржі, вроді погасила в сметані, а так смердить, таке враження що хтось голову фарбує
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
а я ще потеревеню по телефоні, потім включу фільм і під нього почну засинати, хоча, хто знає може втягнусь і буду дивитись до ночі... Натуся, мені б до фільму печенько! але щоб ароматне було
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: