Раніше смоктала кружечок лимона посипаний сіллю, як рукою знімало! Треба почекати, щоб той лимон розтворився аж в роті))) А в неті пише, шо можна з цукром
дякую Натонька зараз також спробую лимончик, бо шось не дуже помагають ті ліки.... тільки вилікувала малу, а тепер сама захворіла...
а я в жару нажльопалась холодної води і тепер валяюсь в ліжку з температурою головне, знаю, що краще так не накидуватись на холодну воду, ну і все одно... Перечитала сторінки і виявилось, що багато з вас теж зараз хворіють на горло, бажаю всім швидше виздоровлювати!!! А я сама винна, що захворіла, то себе не дуже шкодую, ну хіба що трошечки
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
А я вже їсти наварила,відпочиваю. щось сталось зі спиною не можу повернутися
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
utya, не знаю,стараюсь уникати протягів,но так болить шо вже не сила терпіти.напилась різних обезболюючих,чекаю...
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!