шукаю в неті якийсь МК по букетах з цукерків, а то 1-ше вересня на носі, а молодша сестра немає чим "здивувати" вчительку , а паралельно шастаю по "Дрімфуді", бо вже не можу без нього
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Одвезла молодшого мурзика до бабусі і дідуся, а зі старшим робимо генеральне прибирання. Зробили невеличку перерву, напилися чаю з цукерками, і тепер прибираємо на комп"ютерному столі)))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Pito4ka, Я теж в процесі прибирання, тільки в мене старша гуляє, а менша спить. От сіла глянути, що тут в нас новенького і пісню Жені Літвінковича заодно слухаю, я від нього в захваті)))
Так незвично - чоловік у командировці, мурзики у бабусі (вже і старша поїхала) Я САМА!!!!!! В мене такого років ...надцять не було!!!!
і я так хочу!!!! в мене ще такого не було....і, мабуть, скоро не буде , бо донечка не хоче ще поки що ні з ким лишатися((((( а ми якраз з дитиною поїли і будемо майстувати дитячу скриньку на книжечки!!!
julechka, Ти знаєш, ейфорія була недовгою(((( Ввечері було так сумно, а спати - то взагалі не могла((( Воно наче і хочеться побути на самоті, але я і не думала, що то так важко)))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)