Дівчата зі Львова, підкажіть де у вашому місті можна купити вишиту сорочку, але щось неординарне. Ціна немає значення. Моя донечка 26 червня іде до першого причастя. Ось вирішила з такої нагоди купити собі вишиванку
Дівчата зі Львова, підкажіть де у вашому місті можна купити вишиту сорочку
На вернісажі!!Там є шо вибрати - це коло оперного театру ,одразу такий невеличкий ярмарок!Ну і також на Краківському ринку-також треба обійти оперний це біля Цуму! Я зла як собака.. Напилася чаю з мятки і імітую ,шоб сі втихомирила
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Я там купила собі і тепер купу тих сорочок попри мене ходить! Так шо якшо хочеться чогось неординарного, то треба певно під замовлення, щось ексклюзивне...
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Я зла як собака.. Напилася чаю з мятки і імітую ,шоб сі втихомирила
)))))))))))))))))))) Чого зла!??Бий тапочком то помагає)))))))А чай з м"яти так))))))))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Я вже не можу дочекатись, коли горло перестане боліти, стільки смаковиння навколо, а я смаку не відчуваю Зараз до нас прийдуть просити на весілля, біжу пляцки нарізати
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: