Якби ж то! То якась інфекція ходить-бродить. Ми тільки з того вилізли
В мене мацьопик вже 4-й день хворіє, також горло. Температура 38 тримається, вже й не знала що з тою дитиною робити, пішла в нашу дибільну лікарню (інакше не скажу) а вони кажуть - ангіна!!!! В роті і помину на таке нема і ще читала Комаровського і мама моя казала що в дітей ангіне в принципі не існує!!!!!!!!!! Даю вже антибіотики - дитини шкода
А я трясусь перед завтрашнім екзаменом в ГАІ)))) Піду вип"ю щось заспокійливе. Шкода, що коньячку не можна - завтра ж за руль))))
про коньячок класно придумала - він би точно не помішав. Ти розслабся коли здаватимеш, так простіше буде. В мене вже стаж активного водіння скоро 10 років (хоча права отримала в 18-ть). Не зважаючи на те що блондинка , то краще керую автом ніж мій чоловік і ще його правил інколи вчу, бо їздить препаскудно. Успіхів завтра - ЖІНКИ МОЖУТЬ ВСЕ!!!!!!
а я тільки положила малюка спати і зараз залізла в нет щоб відпочити морально. Святкували щойно першу частину дня народження сина. Сльози на очі навертаються і хочеться плакати - рік пробіг як один день. І дитина просто чудо - дар Божий (За що йому і тут подякую). По переду великий пір на вихідних - думки тільки про те як це все осилити....
Значить то не ангіна бо мені вже полегшало... тай в нас в лікарні як тільки горло, то зразу кажуть, що це ангіна... але мені все одно, як то називається, лиш би перестало боліти...
Цитата: oksenya75
Певно, морозива багато їсте))))
та... 3 штуки... і все... два на обід і одно на вечер.. оте останнє було лишнє то точно... Дурне)))
Цитата: Славочка
дівчата, виздоровлюйте!
Постараємось!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Пушинка, як я тебе розумію. У мене самої дитина довго хворіла.. а про наших лікарів я взагалі мовчу.... Був вірус 4 дні температура.. дало ускладнення на бронхи.. і полізло.. А як здали аналізи .. то взагалі капец...(всі показники жахливі, все недобре), а дитина поводилася суперово, навіть не можна було сказати що хворіла.
Потім відправила доцю до бабусі на перездачу..(спати не могла від того лікування), а виявилося все просто і не трагічно...
МЕНІ ЗОВСІМ НЕ ХОЧЕТЬСЯ ТЕПЕР ЗВЕРТАТИСЯ ДО ОБЛАСНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ. ПРОСТО ЗАЛІКУЮТЬ..
Добре що зараз все налагодилося.. мацьопа в бабці на реабілітації
В мене мацьопик вже 4-й день хворіє, також горло. Температура 38 тримається,
на початку травня в малого була температура 38.4 також 3 дні,а на четвертий висипало цілого.У нас був кір...(((
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
І в мене менша мала хворіє.Все почалось з раптово високої температури, і горла.Був антибіотик ,уколи і все решту.І вчора то всьо перейшло в соплі, свіже горло і запалення бронхових трубів.І знов інший антибіотик,уколи болючі, каплі,таблєтки.Як беру малу на руки, то аж чути шо їй в грудях "грає",а воно ше мале відкашляти не хоче,плаче.Певно прийдеться ше уколів докупити.До речі,це точно вірус бо тут дитячі лікарні переповнені...
Зараз я снідаю і на роботу Всі про хворих і я про себе!дехто знає,шо я хворіла гастритом ,а від нього пішло запалення жовчоного міхура.Полікували мене 2 тижні капельницями і уколами ,куроче вилікувалась, та зараз сижу на дієті ,шоб трохи очистити той міхур. Так от до чого то я все!У мене температура 37,2-37,1-37 тримається вже 2 місяці !!скоро буде!!І шо б Ви сказали на то!?
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!