Soni, у мене сили волі теж "0". Скільки себе не заставляла.. ніц не виходило...
В інституті правда трошки виходило качати прес...пробувла короткотермінову зарядку (на 10 днів був розрахований комплекс).. і все.. На більше не вистачало...
А зараз взагалі жодного намагання.. з тими домашніми я про себе просто забуваю. А ввечері так хочеться поїсти (цілий день ніц не їм )
Валя я вже не їла взагалі, але поправилась, ті гормони мене рознесли, після вчора знову кололась бо знов було погано, правда обійшлось без швидкої, всі ліки маю на дому то до катастрофи не допустила, зразу гепнула гормони і за вечір все минулось, от і будь добра худни
Сила волі - то діло наживне. Головне - мотивація. Я колись змогла кинути курити за один раз, хоча до того курила 4 роки! Раз - і кинула, бо хотіла дуже того. І на дієтах те ж саме - якщо сильна мотивація, то і їсти перестанете, і спортом будете займатись. Я зараз теж на розслабоні, ніяк в купу себе не зберу)))) але треба, дуже треба. Бо з кожним роком боротись із зайвими кг все важче. Добре їсти висівки з кефіром. У нас є такий лікар-дієтолог Ковальков, то він має цілу систему, на якій сам схуд і люди добре худнуть. Як захочете - розкажу коротко.
Словом, коротко це виглядає так: перші два тижні їмо наступне - сніданок: стакан кефіру з кількома ложками висівок (у нас в аптеках продаються "отруби") і жменька кедрових горішків. Далі протягом дня треба з"їсти 4 яблука і овочі без обмежень. На вечерю салат з помідорів, огірків, творогу і ложка олії. Ну і пити, звичайно. Обов"язково фіз. нагрузка, яка може обмежуватись ходьбою протягом дня десь 40 хв (ходимо пішки скрізь). Так два тижні. За них скидаєте від 5 до 10 кг. Далі закріплюємо результат. Сніданок бажано такий і зберегти. А потім нюанс такий - на тиждень має бути 2 дні творожні, два м"ясні і два рибні. Один на овочах. Там він виключає 4 продукти. Я вже не пам"ятаю точно всі, але хліб (крім зернового), цукор (і все з цукром) - то 100%. Зараз пориюсь і знайду посилання на його книжку. Я для себе зробила висновок, що його системи притримуватись не хочу - нудно. Але зробити собі вечерю з кефіру з висівками - цілком можу. Воно і смачно, і поживно. І яблука їсти можу, і ходити побільше можу.
http://www.diet-clinic.ru/metodika/ Ось посилання - там все про його методику. Головне, що у книжці він писав, що весь день їсти отрубі з яблуками, а у передачі, яка у нас щодня на Домашньому каналі йде, каже про овочі. Можете почитати - прикольно досить. Може, дещо хтось для себе візьме. Я так розумію, що на цій методиці сидять люди, які мають дуже великі проблеми з вагою. Нам це ще не загрожує, то можемо полегшений варіант проходити)))