Зимою саме враз такі шкарпети Я також маю багато в'язаних . А я от гризу яблуко. Сьогодні у мене розгрузка!Я лишилась того кола ,не кручу, зато качаю прес кожний день 100 раз.Зробила ще собі 2 дня в тиждень розгрузки. Хто мене давно не бачив ,то відразу помічають,шо схудла!і 6 кг за 1,5 міс пішло ... Мені підходять оті розгрузки! так файно чуюсь після них і голова не болить .Буду продовжувати в тому дусі.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
У мене сьогодні теж розвантажувальний день. Сиджу на молоко - чаї.Це дійсно вже звичка. Потрібно лише звикнути. Прийшла з роботи поставила пекти хліб у хлібопічці, та вирішила трохи з вами , дівчатка по спілкуватися, відпочити.
LiLu, молодець маєш витримку. А за якою схемою худнеш? 6кг за такий час то гарний результат.
Таа!Сама не вірила!так тут схеми нема вроді ніякої ! Ну після 6 год не їм -то вже дууужжее довгоо, купа років!та то вже звичка і організм просто привик і результату вже нема! Начиталась в неті про розгрузочні дні -почала з одного дня в неділю і коло крутила .Та від того кола такі синячиська. шо дуже боліло і я перестала. та знову почала і опять синяки,!кинула я то .Зробила тепер 2 дня і прес качаю !Хтось з дівчат казав, шо качає поступово - чим раз тим більше і я так робила, та тепер вже качаю по 100 раз!Ось така то схема ))
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
LiLu, так прес то ефективно. головне витримка.Взагалі ти молодець .А щоб не було синяків то треба пояс для схуднення одягати. Воно мякше.та й температура тримається .(під поясом)