Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
мари4ка
17 квітня 2013 20:16
Повідомлення #270


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Натонька
вставляй і англійське.

Не допетрала сама :laughing:

Цитата: Канарейка
іне видно що коровай не рівний

Я його просто пообрізала :feel:

oksana_k,дякую за цінні поради, дуже багато висновків я собі зробила!!!!!

А в який день короваї печуть, має значення???? І взагалі на скільки днів на перед до свята треба пекти коровай????
Якщо, можете, Оксанко, то дайте відповідь ще й на ті запитання!!!!

Ага, ще основне питання: Сіль до тіста можна давати???
Перейти на початок сторінки
oksana_k
17 квітня 2013 21:28
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: мари4ка
Сіль до тіста можна давати???

Я трішки підсолюю жовтки: відділяю їх на ніч від білків, підсолюю і ставлю на ніч у холодильник. Тісто у короваї жовте, а так стає ще жовтіше.
Цитата: мари4ка
І взагалі на скільки днів на перед до свята треба пекти коровай????

Ще не такий я знавець у цьому. Короваї забирають у четвер-суботу, то я печу у суботу--понеділок, а починаю прикрашати у середу-пятницю, коли є більше часу, бо я ж уроки свої у школі не можу залишити!
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
17 квітня 2013 23:16
Повідомлення #272


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: мари4ка
А в який день короваї печуть, має значення???? І взагалі на скільки днів на перед до свята треба пекти коровай????

Вставлю я свої 5 копійок-так як ми з тобою з одного району то в мене в селі печуть короваї тільки в четвер, а колись як я була малою то короваї пекли в печах,а коли саджали пекти то всі мастили руки сажею і мазали один одного крику було на дворі шо аж хата підскакувала з фундаментом-правда милися всі потім дружно).Пекти можна жінкам чи дівчатам в яких доля добре склалася вдовам пекти неможна,або тим вкого в сім'ї негаразди чи немає дітей ,а прикрашали в п'ятницю.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
18 квітня 2013 01:00
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Олька-парасолька,
Ну про то шо колись пекли в четвер , то я тож памятаю. Але думаю спитаю, може ше хтось, шось скаже)))) Чи то не так символічно? Чи мож дівчата в будь-який день печуть?
Звичайно старі традиції і обряди - то велика сила!!! Хоті ся б максимально до них наблизитися, щоб віддавати коровай з душею!!!! А не просто так...


дякую дівчата за поради! Думаю вони всім пригодяться!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
19 квітня 2013 09:47
Повідомлення #274


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Рімма,
Скажіть-а який діаметер кожного хліба в триповерховому короваї?
Перейти на початок сторінки
Рімма
19 квітня 2013 22:08
Повідомлення #275


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
мари4ка, тісто може рвати, якщо занадто розігріта духовка, або якщо забагато масла.

Цитата: Олька-парасолька
Скажіть-а який діаметер кожного хліба в триповерховому короваї?

1 - 35см, 2 - 22см, 3 - 15-16см
Перейти на початок сторінки
Рімма
19 квітня 2013 22:12
Повідомлення #276


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
galalviv
19 квітня 2013 22:30
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Рімма,ваші короваї-це щось неймовірне !!!!! Я такої краси навіть на святі Хліба не бачила. Захоплююсь кожен раз, слів не хватає...
Перейти на початок сторінки
ludmylka85
20 квітня 2013 09:35
Повідомлення #278


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 20
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 134
Рімма, від ваших неможливо відірвати очей, краса неймовірна! Напишіть будь-ласка як ви робите ті жар птиці, вони зроблені з білка?
Перейти на початок сторінки
Рімма
21 квітня 2013 23:11
Повідомлення #279


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: ludmylka85
Напишіть будь-ласка як ви робите ті жар птиці, вони зроблені з білка?

:Жар-птиці робимо із мастики.Шию з туловищем разом ,а заготовки на хвіст окремо.Повністю жар-птицю збираємо вже на короваї за допомогою ма
стики і крему.
Дуже дякую за теплі слова і плюсики.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 02:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100