Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
ludmylka85
22 квітня 2013 08:42
Повідомлення #280


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 20
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 134
Дякую за відповідь! Заготовки на хвіст з чого зроблені?
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 квітня 2013 09:35
Повідомлення #281


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
ludmylka85,
Цитата: ludmylka85
Заготовки на хвіст з чого зроблені?

Формочки мама вигинала з металевих смужок ,а потім з мастики вирізали заготовки і викладали їх на випуклу поверхню.Робили їх із запасом,тому що під час формуваннЯ хвоста без поломок не обходилось.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
22 квітня 2013 22:04
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
У вас дуже гарні короваї! Мені важко працювати білковим кремом.
Цитата: Рімма
Жар-птиці робимо із мастики

А можете показати ту жар-птицю з мастики (тулуб і шию), якої вона форми. Це просто вирізана формою чи опукле ліпиться? Я теж хочу таке спробувати!
Перейти на початок сторінки
Рімма
23 квітня 2013 09:25
Повідомлення #283


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Оксано,жар-птиці ліпляться опукло.Розкачується жгут, одна сторона тонша(з неї формується дзьоб,голова і шия),а друга грубша для основи хвоста.В шию вставляються дві зубочистки і тоді на перевернуту літрову банку ставимо заготовку надаючи шиї форму якої забажається.Хвіст опускаємо до середини банки,приплюскуємо(лишнє відщиплюється)На другий день обережно знімаємо І кладемо на піднос,а в ті дирочки де були зубочистки вставляємо ще дві,щоб потім надійно закріпити жар-птицю на верхушці коровая.На одну банку вміщаємо дві заготовки(навпроти)В другої хвіст коротший.Так як піст,то фото зараз немає.
Оксано,поділіться вашим принципом виготовлення драпіровки .
Цитата: oksana_k
Мені важко працювати білковим кремом.

В чому загвоздка?
Перейти на початок сторінки
oksana_k
23 квітня 2013 13:21
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Рімма
В чому загвоздка?

По-перше, треба мати добре набиту руку. А по-друге, не виходить у мене вирівняти його так рівно, як у вас. А ці усі квіти найкраще дивляться на рівній основі.
Цитата: Рімма
поділіться вашим принципом виготовлення драпіровки .

Роблю мастику із жувального зефіру, брала рецепт тут на сайті, але я роблю вже на око. Беру на один коровай із великою драпіровкою півтори пачки білого зефіру, додаю ложку води, трішки лимонної кислоти і ставлю на водяну баню. Коли зефір набухне, знімаю із вогню і даю 3-4 ст.л пудри, перемішую і відсталяю, щоб охололо до кімнатної температури. Тоді мішу на пудрі просіяний, при замішуванні додаю 1 ч.л.СМС. Треба замісити не дуже туго, щоб розкачалося, і не мяко, бо буде рватися.
Розкачую на крохмалі. Вирізаю прямокутник. Тоді на стіл кладу стільки олівців (бажано подовших, можна палички), скільки складок мені треба. Кладу на них мастику. Зверху в проміжки між олівцями знову ж кладу олівці, драпіровку стягую руками, роблячи складки (гармошку). Обережно забираю олівці (зверху і спіднизу), і виходить ось така драпіровка. Тоді вже прикріплюю на коровай. Не знаю, чи зрозуміло, як буде фото, то виставлю.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
23 квітня 2013 13:31
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Рімма
на перевернуту літрову банку ставимо заготовку надаючи шиї форму якої забажається.Хвіст опускаємо до середини банки

А як ту банку перевертати, бо щось я не зрозуміла? На бік ложити, щоб тулуб був на банці? Чи ставити догори дном, напевно? Тоді шия виходить у повітрі? А зубочистки, щоб шия стояла? Це роздуми вголос...
Перейти на початок сторінки
Рімма
23 квітня 2013 14:36
Повідомлення #286


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: oksana_k
А як ту банку перевертати, бо щось я не зрозуміла?

Так,банку ставимо догори дном,зубочистки для підтримки шиї на відстанні 0,5см одна від одної.Дзьоб і шия формується на столі,тоді вертикально ставимо на банку.Шия і хвіст повинні бути суцільні.Мастика повинна бути ту
гіша,тоді форма шиї швидко зафіксується.
Оксано,який зефір краще купувати?Хочемо спробувати,адже весь час користувались тільки желатиновою мастикою.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
23 квітня 2013 15:58
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Рімма
який зефір краще купувати

Я беру ось такий, від "Лісової казки"
Перейти на початок сторінки
oksana_k
23 квітня 2013 23:04
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Рімма
http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/korovay-veslniy-ID6Bx9R.html
Це ваша сторінка чи ні?
Перейти на початок сторінки
Рімма
23 квітня 2013 23:44
Повідомлення #289


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: oksana_k
Рімма
Це ваша сторінка чи ні?

Cторінка не наша,але три коровая з соняшниками і маками 100%-НАШі.Це були ексклюзивні:перший на Рівне,другий-Рожище,третій-Луцк.Швидко присвоїли..........
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 7
Користувачі: Annelpaf
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100