Цитата: мари4ка
То тісто таке туге, шо можна руки лишити в ньому!!!! Добре шо я в тістомісі місила!!!!
Я б не сказала, що тісто вже таке і туге. Коли його важко стає місити, розділяю на дві частини і мішу окремо. для нижнього поверху мішу трохи тугіше.
Цитата: мари4ка
А ще вони мені всі ці короваї сміялися з одного боку. ЧОМУУУУ?
Сміються того, що тісто надто важке і виходить, що не висходило. Це може бути від молока, масла. Коли я беру на коровай домашнє молоко, то мушу розводити трішки водою (молоко дуже жирне, і від нього рве тісто.)
Цитата: мари4ка
Якщо коровай з одної сторони більше виріс. або має гострий вершок, то шо тре робити, шоб поставити один на оден???? Можна обрізати, чи ні????
Залежно від того, чим будете покривати. Якщо під мастику, то так,а якщо під прісне тісто.... як закриєте?
Цитата: мари4ка
Кисли ніби довго, три години в мисці, і три години в кастрюльках.
Не треба, щоб так довго кисли. Я розчиняю коровай, опара стоїть, поки готую все для того, щоб місити, і зразу мішу. А у кастрюльках сходить десь 1 год, може трошки більше. Все залежить від дріжджів,може були погані, то так довго сходить. А скільки та тістомісильна машина коштує, мені теж кортить?