Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
мари4ка
16 квітня 2013 23:58
Повідомлення #260


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Короче ніхто ту зімвов не хоче говорити)))

Виставляю ше то чудо,яке в мене вийшло)))


Перейти на початок сторінки
galalviv
17 квітня 2013 09:11
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: мари4ка
Короче ніхто ту зімвов не хоче говорити)))

Марічка,а що тут говорити - таких героїв мало !!! Я за то братися не хочу - після тих занять з Анітою я ледве мастику на торт вимісила і розкачала ))),не то коровай вимісити - нема в мене стільки сили. А ти молодець-пробуєш і само-собою досягнеш результату - ти ж господинька-умілі ручки.
Єдине,що можу сказати - з мастикою ти вмієш працювати,тепер підкорюй тісто...Чогось до таких короваїв,які прикрашені виробами з тіста, в мене душа більше лежить...
Перейти на початок сторінки
мари4ка
17 квітня 2013 10:10
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: galalviv
,не то коровай вимісити - нема в мене стільки сили

А ти мене виділа??? :laughing: Ти думаєш я така силачка?))) Я просто тепер крута, бо великий тістоміс купила! А так я би навіть не бралася за той коровай!!!! В ньому можна руки лишити!!!

Цитата: galalviv
.Чогось до таких короваїв,які прикрашені виробами з тіста, в мене душа більше лежить...

Та в мене така ж думка, тільки люди наші хочуть кольорової краси))) А бажання клієнта -закон!))
Хіба - що зчасом, треба буде полегенько переконувати людей на класичні короваї!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
17 квітня 2013 10:11
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Во, ше такий
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
17 квітня 2013 15:33
Повідомлення #264


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
мари4ка,
Ваші короваї дуже гарні!!! В мене є питаннязараз піст-шо хтось в такий час одружується????
Перейти на початок сторінки
мари4ка
17 квітня 2013 15:49
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Оля до мене на ти)))
Та то я на пробу робила)))) Купила новий т1стом1с, та й випробовувала)))

Д1вчатка вс1м дякую за плюсики 1 гарн1, тепл1 слова)))

PS. вибачайте,що одинички вставляю)))) Просто на планшет1 т1льки рос1йська мова:-)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 квітня 2013 16:15
Повідомлення #266


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
мари4ка,
вставляй і англійське.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Канарейка
17 квітня 2013 17:40
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: мари4ка
Виставляю ше то чудо,яке в мене вийшло)))
гарне чудо, і за допомогою тих квіточок іне видно що коровай не рівний, я правильно зрозуміла?
Цитата: мари4ка
В ньому можна руки лишити!!
:lol:
Цитата: мари4ка
Во, ше такий
:winked:
Перейти на початок сторінки
oksana_k
17 квітня 2013 19:14
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: мари4ка
То тісто таке туге, шо можна руки лишити в ньому!!!! Добре шо я в тістомісі місила!!!!

Я б не сказала, що тісто вже таке і туге. Коли його важко стає місити, розділяю на дві частини і мішу окремо. для нижнього поверху мішу трохи тугіше.
Цитата: мари4ка
А ще вони мені всі ці короваї сміялися з одного боку. ЧОМУУУУ?

Сміються того, що тісто надто важке і виходить, що не висходило. Це може бути від молока, масла. Коли я беру на коровай домашнє молоко, то мушу розводити трішки водою (молоко дуже жирне, і від нього рве тісто.)

Цитата: мари4ка
Якщо коровай з одної сторони більше виріс. або має гострий вершок, то шо тре робити, шоб поставити один на оден???? Можна обрізати, чи ні????

Залежно від того, чим будете покривати. Якщо під мастику, то так,а якщо під прісне тісто.... як закриєте?
Цитата: мари4ка
Кисли ніби довго, три години в мисці, і три години в кастрюльках.

Не треба, щоб так довго кисли. Я розчиняю коровай, опара стоїть, поки готую все для того, щоб місити, і зразу мішу. А у кастрюльках сходить десь 1 год, може трошки більше. Все залежить від дріжджів,може були погані, то так довго сходить. А скільки та тістомісильна машина коштує, мені теж кортить?
Перейти на початок сторінки
oksana_k
17 квітня 2013 19:18
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: мари4ка
тільки люди наші хочуть кольорової краси))) А бажання клієнта -закон!))

Ось так і нас. Взагалі на Рівненщині короваї прикрашали білковим кремом, а з тіста замовляють, бо дешевше. А якщо вже у самих господарів весілля, то шукають із мастики.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 04:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100