Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
мари4ка
13 квітня 2013 11:46
Повідомлення #250


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Muwka,
Дякую велике за в1дпов1дь!!! Я так 1подумала' але думаю перепитаю, мож як1сь хитрощ1 э)))
Перейти на початок сторінки
Muwka
13 квітня 2013 12:15
Повідомлення #251


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
мари4ка,
Нема за що)
Перейти на початок сторінки
Ketti
13 квітня 2013 12:47
Повідомлення #252


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
я навіть не уявляла. що і короваї також мастікою прикрашають. краса.
Перейти на початок сторінки
ole4ka
13 квітня 2013 15:13
Повідомлення #253


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Muwka, почитайте цю темку повністю,якщо не помиляюся то тут і фото є,коровай обтертий теркою,потім крем і мастика.

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Muwka
13 квітня 2013 19:53
Повідомлення #254


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
ole4ka,
Я всю темку передивилась ы перечитала ы чомусь не побачила.Треба буде ще раз передивитись.
Перейти на початок сторінки
Muwka
13 квітня 2013 20:21
Повідомлення #255


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
ole4ka,
Вже знов все передивилась в здовж і в поперек.так і не знайшла.Можливо воно і є,а я просто не маю доступу.Навіть не знаю.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
14 квітня 2013 11:16
Повідомлення #256


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: мари4ка
то прикрашав коровай мастичними прикрасами,при цьому не змащений б1лковим кремом? як кр1пити ц1прикраси до коровая'щоб вони тримались?

На зубочистки або на дротики. А якщо маленькі деталі, то можна приклеїти айсінгом. Тримає намертво.
Цитата: Muwka
як коровай з дріжджового тіста так можна вирівняти,щоб зверху покрити мастикою.

Спочатку коровай вирівняти терткою, а потім обмазати білковим кремом, щоб трималася мастика і не просвітлювалося тісто. Фото не шукайте, бо його немає.
Перейти на початок сторінки
ole4ka
14 квітня 2013 11:40
Повідомлення #257


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Цитата: oksana_k
Фото не шукайте, бо його немає.

але воно було,чи я десь в іншому місці бачила?

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
oksana_k
14 квітня 2013 11:43
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Ні, не було. Десь інше бачили.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
14 квітня 2013 15:09
Повідомлення #259


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ойй!!! Пекла я коровай!!!))) Короче є така приказка : "видно шо господиня пироги місить, бо всі ворота в тісті". То шось типу про мене :m0554: В тісті і в муці було всьо)))

Короче в мене мільйон запитань до майстринь по короваях!!!1
То тісто таке туге, шо можна руки лишити в ньому!!!! Добре шо я в тістомісі місила!!!! А я, чесно кажучи, не знаю, дівчата, як ви то місите руками????? :crying:
Але сьогодні пробували ми його, то в середині він зовсім не тугий, а дуже мягенький!!! То то тісто таке має бути?7? І для чого??? Мягше його не можна місити?????

А ще вони мені всі ці короваї сміялися з одного боку. ЧОМУУУУ???????? Кисли ніби довго, три години в мисці, і три години в кастрюльках. Дівчата, розкажіть секрети, шо робити, шоб короваї не сміялись і не тріскали.

Тепер ше: Якщо коровай з одної сторони більше виріс. або має гострий вершок, то шо тре робити, шоб поставити один на оден???? Можна обрізати, чи ні????

Ага і ще, Мені в тому тісті бракує солі для контрасту. Томожна сіль додавати до тіста чині?????

Я трохи темнота в дріжджовому тісті :feel: Але дуже хочу навчитись!!!!

Допоможіть дівчата-майстрині по короваях!!!!!



А тепер виставляю свій найперший коровай! Прикрашала прісним тістом.Тоже маю мільйн запитань. Але то вже все зчасом.

На посмійтесь трохи з великої майстрині :laughing:




Маю ше спечений двохповерховий, але ж кажу вам шо криві хлібини. Як підкажите шо робити, то хочу їх прикрасити мастичними прикрасами))))
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 06:27

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100