Ойй!!! Пекла я коровай!!!))) Короче є така приказка : "видно шо господиня пироги місить, бо всі ворота в тісті". То шось типу про мене
В тісті і в муці було всьо)))
Короче в мене мільйон запитань до майстринь по короваях!!!1
То тісто таке туге, шо можна руки лишити в ньому!!!! Добре шо я в тістомісі місила!!!! А я, чесно кажучи, не знаю, дівчата, як ви то місите руками?????
Але сьогодні пробували ми його, то в середині він зовсім не тугий, а дуже мягенький!!! То то тісто таке має бути?7? І для чого??? Мягше його не можна місити?????
А ще вони мені всі ці короваї сміялися з одного боку. ЧОМУУУУ???????? Кисли ніби довго, три години в мисці, і три години в кастрюльках. Дівчата, розкажіть секрети, шо робити, шоб короваї не сміялись і не тріскали.
Тепер ше: Якщо коровай з одної сторони більше виріс. або має гострий вершок, то шо тре робити, шоб поставити один на оден???? Можна обрізати, чи ні????
Ага і ще, Мені в тому тісті бракує солі для контрасту. Томожна сіль додавати до тіста чині?????
Я трохи темнота в дріжджовому тісті
Але дуже хочу навчитись!!!!
Допоможіть дівчата-майстрині по короваях!!!!!
А тепер виставляю свій найперший коровай! Прикрашала прісним тістом.Тоже маю мільйн запитань. Але то вже все зчасом.
На посмійтесь трохи з великої майстрині
Маю ше спечений двохповерховий, але ж кажу вам шо криві хлібини. Як підкажите шо робити, то хочу їх прикрасити мастичними прикрасами))))