Цитата: oksana_k
поділитися рецептом білкового крему?
Спочатку варимо сироп: 1л цукру+ 1 склянку гарячої води, варити до середнього шарика. Тим часом збиваємо білки: на 10 білків + 1 літра цукру. У збиті білки тоненько цівкою вливаємо зварений сироп + 1ч.л лим.кислоти. І збивати поки не прохолоне.
Цитата: oksana_k
пробувала рівняти ножем свій крем, в мене не виходить! Як ви це робите?
У нас є спеціальний стіл на якому коровай крутимо паралельно його прикрашаючи (як для тортів тільки більший і дерев"яний). Коли коровай помазаний повністю кремом, беремо шпатель і вмочаємо в окріп і тоді притиснувши його до боку коровая крутимо іншою рукою круг і тим самим рівняючи боки. І так кожен поверх.
Цитата: Олька-парасолька
А,які у вас метелики гарні чим ви їх робите
Цей метелик ми взяли з дитячої корони. Корону притискаємо на мастику роблячи контури, а тоді ножем вирізаємо.