Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
Олька-парасолька
8 березня 2013 14:25
Повідомлення #240


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: oksana_k
проте ефекту відбілювання я не помітила.

Я думала шо то в мене СМС, якесь погане бо не робить мастику білішою,а навпаки коли її довго перемішувати то навпаки трошки жовтіє.
Перейти на початок сторінки
Рімма
11 березня 2013 20:51
Повідомлення #241


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663


oksana_k ви СМС добавляєте при замішуванні чи вже в готову мастику?
Перейти на початок сторінки
Darka
25 березня 2013 23:19
Повідомлення #242


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Рімма хочу заказати у вас коровай з квітами з тіста.Як мені це зробити? Може зараз більше в моді з мастикою,вони дуже красиві тоже.Дивишся один красивіший другого але для мене ближче до душі з тими тістовими квітами.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
27 березня 2013 09:29
Повідомлення #243


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Рімма
ви СМС добавляєте при замішуванні чи вже в готову мастику?

При замішуванні! А ви не можете поділитися рецептом білкового крему? Я пробувала рівняти ножем свій крем, в мене не виходить! Як ви це робите?
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
27 березня 2013 16:25
Повідомлення #244


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: Рімма
Рімма

А,які у вас метелики гарні :love: чим ви їх робите,якщо можна покажіть на фото.
Перейти на початок сторінки
Рімма
27 березня 2013 20:33
Повідомлення #245


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Цитата: oksana_k
поділитися рецептом білкового крему?


Спочатку варимо сироп: 1л цукру+ 1 склянку гарячої води, варити до середнього шарика. Тим часом збиваємо білки: на 10 білків + 1 літра цукру. У збиті білки тоненько цівкою вливаємо зварений сироп + 1ч.л лим.кислоти. І збивати поки не прохолоне.

Цитата: oksana_k
пробувала рівняти ножем свій крем, в мене не виходить! Як ви це робите?


У нас є спеціальний стіл на якому коровай крутимо паралельно його прикрашаючи (як для тортів тільки більший і дерев"яний). Коли коровай помазаний повністю кремом, беремо шпатель і вмочаємо в окріп і тоді притиснувши його до боку коровая крутимо іншою рукою круг і тим самим рівняючи боки. І так кожен поверх.

Цитата: Олька-парасолька
А,які у вас метелики гарні чим ви їх робите


Цей метелик ми взяли з дитячої корони. Корону притискаємо на мастику роблячи контури, а тоді ножем вирізаємо.
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
28 березня 2013 15:46
Повідомлення #246


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: Рімма
Цей метелик ми взяли з дитячої корони. Корону притискаємо на мастику роблячи контури, а тоді ножем вирізаємо

Класно придумали,яб ніколи не подумала шо то з дитячої корони! Я думала шо то якась дорогуща вирубка- чи форма якась-дякую,що поділились секретом!!!!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Muwka
4 квітня 2013 17:52
Повідомлення #247


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
От такі простенькі короваї роблю я.Одне мене дуже цікавить як коровай з дріжджового тіста так можна вирівняти,щоб зверху покрити мастикою.Можливо хтось може закинути фотографію коровая,як він виглядає перед покриттям.Буду дуже-дуже вдячна.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
13 квітня 2013 11:27
Повідомлення #248


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Д1вчата,хто прикрашав коровай мастичними прикрасами,при цьому не змащений б1лковим кремом? як кр1пити ц1прикраси до коровая'щоб вони тримались?
Перейти на початок сторінки
Muwka
13 квітня 2013 11:34
Повідомлення #249


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
мари4ка,
всі вироби на зубочистки чіпати.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100