Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
інна
1 березня 2013 10:37
Повідомлення #230


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: muzarom

але кажуть що нею користуються

я теж читала,що багато людей нею користуються.Ви випробуйте,а потім напишите чи є якась різниця,бо я на курсах не була,можливо з СМС мастика і інакша.Я думаю що то одне й те саме,просто різниця в ціні.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
1 березня 2013 20:10
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: Натонька
і шо було?

Пішли без короваю, добре, що то близька рідня. Поділили коровай на другий день на гостях.
Верхній поверх відпав, а нижні трималися разом. Квітки повідпадали, але кажуть, не побилися.
Перейти на початок сторінки
oksana_k
7 березня 2013 19:04
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Коровай, оздоблений білковим кремом.

Перейти на початок сторінки
наталька
7 березня 2013 21:00
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
дівчака прсвітіть мене, бо я шось читаю і неможу догнати СМС ЦЕ ЩО! І ДО ЧОГО ЙОГО ДОДАЮТЬ, І ВЗАГАЛІ ЯК НИМ КОРИСТУВАТИСЯ АБО ДАЙТЕ ПОСИЛАННЯ

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
ole4ka
7 березня 2013 21:50
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
наталька ви не одна така,мені тоже цікаво

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Рімма
7 березня 2013 22:12
Повідомлення #235


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Декілька років назад робили короваї з "кружевами із айсінга" та завитушками із заварного тіста. Можливо комусь пригодиться ідея...

Перейти на початок сторінки
Рімма
7 березня 2013 22:19
Повідомлення #236


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Перейти на початок сторінки
KASYA
7 березня 2013 22:26
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Рімма, ці короваї просто витвори мистецтва!

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
7 березня 2013 23:06
Повідомлення #238


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: наталька
СМС ЦЕ ЩО!

мастика від неї швидше висихає! І еластичніша стає!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksana_k
8 березня 2013 12:31
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Цитата: наталька
дівчака прсвітіть мене, бо я шось читаю і неможу догнати СМС ЦЕ ЩО! І ДО ЧОГО ЙОГО ДОДАЮТЬ, І ВЗАГАЛІ ЯК НИМ КОРИСТУВАТИСЯ АБО ДАЙТЕ ПОСИЛАННЯ

ось тут
Карбоксиметилцеллюлоза (СМС)7000

Используется как кондитерский клей и загуститель для изготовления всех видов мастик и сахарных паст.
Обладает эффектом отбеливания.
Дозировка: для изготовления мастики для лепки фигурок - 1ч.л. на 400-500г пасты;
для изготовления цветов 1ч.л. на 200-250г пасты;
для клея смешать 1 часть КМЦ и 25-30 частей воды.
Мастика дійсно стає пластичнішою, легше робити драпіровку, проте ефекту відбілювання я не помітила.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 11:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100