Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
galalviv
29 листопада 2011 11:01
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Надiйка Богдан
хотілося дати ДУЖЕ вичерпну відповідь на ваші Фу і Фе !

Знаєш,не варто так сприймати те що тут пишуть:кожен висловлює свою думку(а не Фу І Фе) і має на це повне право,ніхто ж не критикує твоєї роботи,а коровай,як частина обряду(не знаю чи зовсім правильно висловлююсь)насправді має виглядати по іншому.Не ображайся,скільки людей,стільки й думок.
Перейти на початок сторінки
наталька
29 листопада 2011 11:14
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Надiйка Богдан,
вибач але критику, на мою думку, потрібно сприймати більш спокійніше, не так емоційно, люди просто висловили свою думку, ніхто нехотів нікого образити

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Лорі
29 листопада 2011 13:42
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: Надiйка Богдан
на ваші Фу і Фе

я такого не казала-гарно, але більш як для торта

Цитата: Надiйка Богдан
хто хоче коровай з мастикою - замовляє в мене , а хто хоче зроблений з тіста - то десь інше.

згідна- кожен робить свій вибір

Цитата: Надiйка Богдан
Мені хочеться заробити на хліб з маслом

дай Бог вам чим побільше замовлень

без образ :86a0:
Перейти на початок сторінки
zhanetka
29 листопада 2011 14:17
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Надiйка Богдан,Не ображайся!!! :smile: на мою думку я теж підтримую дівчат, коровай гарний коли все з тіста, але скільки була на весілях завжди короваї були прикрашені мастичними прикрасами, скільки людей стільки думок! А на рахунок критики- для мене критика навіть важливіша ніж +,бо кожне слово дівчат про свої роботи дуууууже ціную, оскільки на наступний раз стараєшся ще більше :smile:
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
29 листопада 2011 14:29
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
чомусь ця темка на форумі викликає найбільше суперечок. От начиталася ваших відгуків "за і проти" та й думаю, не дурень сказав, що скільки на світі людей - стільки й думок...
Перейти на початок сторінки
Ялинка
29 листопада 2011 15:14
Повідомлення #125


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Ніякої критики тільки думка форумчан. Критику теж треба вміло сприймати. Вона дає можливість задуматись, що робимо не так, що треба виправити. Звичайно раз людям подобається офомляйте. Думайте інші варіанти оформлення. Викоистовуйте замісь зайчат, молодят, лебедів голубків, журавлів. Ліпіть на здоровя та тіште людей смачним гарними виробами. Будуть і з сусідніх сіл їхати замовляти, заробите і до масла з хлібом.
Перейти на початок сторінки
oksenya75
29 листопада 2011 15:49
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
В принципі, ніхто не нападає на виконавця роботи, а найбільше обурюємось смаками людей, які замовляють ті чи інші вироби кондитерські. Надійка прекрасно оформляє тортики і сучасні "короваї". До тебе претензій нема)))). Як кажуть, "спрос рождает предложение". Нам просто незрозуміло, чому саме ТАКИЙ попит зараз у моді, звідки воно таке пішло і чому старовинні короваї підмінюються мастичними.
Надійко, я щиро бажаю тобі побільше вдячних клієнтів і заробити собі грошей для втілення своїх мрій у життя!!!! У тебе для цього є все - золоті руки, фантазія і терплячість.
Перейти на початок сторінки
Надiйка Богдан
29 листопада 2011 23:36
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Всім добрий вечір ! Бог із ними - тими короваями ... Дійсно - і чого я так завелася?... Зазвичай навпаки - цікавлюся чужими думками щодо цього , а тут ІВАНА ПОНЕСЛО ..... :feel: Без образ дівчата,добре?
Перейти на початок сторінки
Soni
29 листопада 2011 23:46
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Надiйка Богдан
Без образ дівчата,добре

Давайте без образ, але я як і багато інших дівчат також за традиційні короваї, в мене теж староста замовляв торт замість короваю, але там і був коровай прикрашений традиційно. Ваші роботи шикарні, але от коровая з зайцями я теж не розумію.(також без образ). Таки коровай має бути ХЛІБОМ прикрашеним квітами , калиною , колосками і якщо не з прісного тіста то мастічними але хліб має залишатись хлібом без мастіки. Прошу вибачення, образити аж ніяк не хочу, просто висловлюю свою думку. І повторюсь роботи ваші дуже гарні.
Перейти на початок сторінки
Ялинка
1 грудня 2011 01:33
Повідомлення #129


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
З тортиками на форумі суперечок не виникало, а от за короваї опозиція бачу є. Всетаки ми українці і повинні пам"ятати свої традиції, щоб передати їх дітям. Як "вишиванку" нічим не заміниш так і хліб "усьому голова" коровай - це хліб. З покон віків хлібом - сіллю зустрічали дорогих гостей, благословляли дітей, шлюбували. Це був символ родючості нашої землі, символ достатку, добробуту родини.
Але мода міняється ми наближаємось до Європи, звідки все і приходить. Тому і смаки міняються, і попит зявився на новинку. Смачно, красиво, модно. Всім творчих успіхів, та побільше замовлень!.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 18:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100