Короваями займаюся десь 5 місяців. Свій перший зробила для родичів - просто привезли мені 3 спечені хлібини і сказали до неділі( 2 дні залишалося) ЩОСЬ ТАМ ЗРОБИТИ ! Просто обтягнула ,звичайні лєнточки + зайці.
Треба сказати - тоді в мене ще небуло мікрохвильової,і всю мастику я робила в ДУХОВЦІ ! На зайців пішла ціла ніч ! А чому роблю зайці - тут все дуже просто - я просто закохана в торти Галини Двілюк з Івано-Франківська ! І в неї є такий рожевий з зайцями - от по ньому я і робила своїх зайців. А потім пішли замовлення від інших людей. А коли встигаю їх робити - роблю заготовки(квіти,лебеді) трохи раніше,а перед весіллям за один день то вже обтягаю мастикою.То якщо бувало більше 2 короваїв - просто не сплю !