Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
наталька
14 листопада 2011 10:42
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Натонька,
я тут дочиталася що коровай ви пекли за рецептом італійського панетоне, а чи немогли ви кинути його рецепт, бо я тут один маю, а цікаво булоб спробувати ваш :tongue: :smile:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ялинка
14 листопада 2011 18:03
Повідомлення #101


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Натонька ти молодець як на перший раз то супер. З тістом важко впоратись коли немає досвіду, знаю по собі. На тісті видно всі недоліки які важко чимось замаскувати. Важливо тут заміс, інгредієнти це мука маргарин, масло, яйця, дріжджі, молоко, цукор. Обовязково я беру все домашнє (молоко, сметану, мед, яйця) базарне тільки не магазинне. Важливо як вимісино, в чому печеться. Я печу в алюмінієвих баняках, бо вони тепловіддачу мають гарну, не пригорає, гарно рівномірно випікається. Важливо як виложено щоб перекосів небуло, стою і сірниками мітки роблю лінійку деколи беру для симетрії. Щоб квіточки та листочки рівномірна відстаноь була одне від другого. І важливо сама духовка як пече. А решта заслуга господині.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 листопада 2011 18:12
Повідомлення #102


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
наталька, тут є рецепт
Ялинка, дякую за поради :smile:

Вчора була на весіллі, от сфотографувала короваї, які в нас печуть на весілля.







оце другий






--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
20 листопада 2011 19:48
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Читала і вже пробувала власне сама, що прикраси з прісного таста ставляться вже на майже готовий коровай., за хвилин 20 -15 до готовності. Виходило непогано. І взагалі всі прикраси з тіста чи то дріжджове чи прісне ставляться в кінці випічки на коровай. Єдина прикраса, що викладається зразу, то це коса, яка кладеться по вериметру по низу. - вона випікається разом, а то все вкінці.
Перейти на початок сторінки
Надiйка Богдан
27 листопада 2011 00:32
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привiт ! А це мої коровайчики ! Я роблю на замовлення.
Перейти на початок сторінки
Надiйка Богдан
27 листопада 2011 00:35
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
pedagog1960
27 листопада 2011 09:48
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

Вперше пекла синові на весілля
Перейти на початок сторінки
pedagog1960
27 листопада 2011 09:50
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

І ще один
Перейти на початок сторінки
наталька
27 листопада 2011 11:27
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Надiйка Богдан,
ну ви майстер на всі руки, і тортики чудові, і короваї красиві, а ви їх самі печете, чи тільки прикрашаєте

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Pakahontas
27 листопада 2011 11:47
Повідомлення #109


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 78
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 231
Надiйка Богдан, короваї теж деже красиві, а ось це з звірятками для чого ,таких ще не бачила
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 17:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100