Натонька ти молодець як на перший раз то супер. З тістом важко впоратись коли немає досвіду, знаю по собі. На тісті видно всі недоліки які важко чимось замаскувати. Важливо тут заміс, інгредієнти це мука маргарин, масло, яйця, дріжджі, молоко, цукор. Обовязково я беру все домашнє (молоко, сметану, мед, яйця) базарне тільки не магазинне. Важливо як вимісино, в чому печеться. Я печу в алюмінієвих баняках, бо вони тепловіддачу мають гарну, не пригорає, гарно рівномірно випікається. Важливо як виложено щоб перекосів небуло, стою і сірниками мітки роблю лінійку деколи беру для симетрії. Щоб квіточки та листочки рівномірна відстаноь була одне від другого. І важливо сама духовка як пече. А решта заслуга господині.