Цитата: lana
Твоя скромність просто вражає!
Я просто завжди бачу всі-всі недоліки.. Під лупою, можна сказати, все роздивляюсь))))) А ще тьху-тьху зір дуже гарний)))
Цитата: Tatiana
Від нього йде таке домашнє тепло.
А аромат на весь садочок був! А пекла за рецептом італійського Паннетоне.
Цитата: наталька
пам*ятаю що прикраси чіпляла тоді коли коровай майже допікався
От напевно і в тому весь секрет. Бо дріжджове тісто росте собі, як захоче.. Воно насправді живе!
Цитата: наталька
пам*ятаю що на одному весіллі, коли розрізали коровай то він всередині був сирий, ото ганьби набралась господиня
В мене аж мурашки по шкірі побігли! Я собі уявила
Я дуже переживала як мій різали дітям, спокійно на місці не могла встояти, як та дзига крутилась на одному місці і казала, дайте мені мені кусок терміново попробувати, щоб я переконалась, що все добре!
Цитата: musya
Я не знаю чи колись ризикну шось мені страшно братись,ти МОЛОДЕЦЬ!!!!
Як дадуть шанс, то спробуєш... Мені просто сказали в школі "чи не могли б ви спекти?" А я завжди на все згоджуюсь (то знають ті, хто мене знає добре
) Спочатку згоджуюсь, а потім думаю, як я то зроблю!
То я в школу пекла коровай в третій ночі, аби свіжий був на рано! Я дуже люблю свіжу випічку, щоб м'ягесеньке все було... І паску он печу в суботу ввечері теж)))
А оцей в садочок то вже був другий...
Дякую, дівчата, за коментарі!