Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Короваї!!!, Тут показуєм весільні (і на інші забави) короваї.
lana
13 листопада 2011 17:41
Повідомлення #90


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Натонька,
Цитата: Натонька
не таким кривобоким, як в мене :no:

Твоя скромність просто вражає! Якби у мене вийшов такий коровай, то я б хвалилася ним на всю планету!!!!! Дуже красивий!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Tatiana
13 листопада 2011 17:58
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Натонька, дуже гарний коровай. :3fb: Такий класичний, нічого лишнього . Мені такі короваї дуже подобаються. Від нього йде таке домашнє тепло.
Перейти на початок сторінки
наталька
13 листопада 2011 19:52
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
А вмене колись бабця пекла отакі короваї в п*єцу, але не в бляшці, а у великому банякові, і прикрашала вона його здобним тістом, пам*ятаю що прикраси чіпляла тоді коли коровай майже допікався, а коли тріскав(було і таке) то ми зі сестрою немогли натішитися, бабця чуть неплаче, а ми від радощів скачем, бо тоді спорчений коровай нам дістанеться, тепер я зрозуміла як тяжко випекти отой коровай, а ще гірша морока прикрасити його, тож вам Натонько, нема чого гнівити Бога, ба ваш коровай то ще суперський, а я пам*ятаю що на одному весіллі, коли розрізали коровай то він всередині був сирий, ото ганьби набралась господиня(бо саме вона його і пекла), а якщо ще потренуєтесь то і на весілля замість тортів будете короваї пекти :winked:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Mironka
13 листопада 2011 20:53
Повідомлення #93


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Цитата: Натонька
Коровай для доці в садочок

Коровай чудовий, а головне спечений самостійно з любов'ю, з душею!!!

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
13 листопада 2011 21:34
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Натонька
Коровай для доці в садочок

Натонька, ти така молодчинка і гарна господарочка, і коровай спекла і весільний торт суперовий. Майстриння вищий клас!
Перейти на початок сторінки
наталія3105
13 листопада 2011 22:33
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 232
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 543
Реєстрація: 15.10.2010

ICQ:--

Бали: 701
Цитата: Іриска
Натонька, ти така молодчинка і гарна господарочка, і коровай спекла і весільний торт суперовий. Майстриння вищий клас!

цілком підтримую!
Перейти на початок сторінки
musya
13 листопада 2011 23:11
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Натонька,
так дійсно,з тортами легше!Але в тебе гарно виходить :winked: Я не знаю чи колись ризикну шось мені страшно братись,ти МОЛОДЕЦЬ!!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
14 листопада 2011 08:40
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Натонька
Коровай для доці в садочок

Яка краса, :winked: Ти в нас майстриня на всі руки :belay:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
14 листопада 2011 09:09
Повідомлення #98


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: lana
Твоя скромність просто вражає!

Я просто завжди бачу всі-всі недоліки.. Під лупою, можна сказати, все роздивляюсь))))) А ще тьху-тьху зір дуже гарний)))

Цитата: Tatiana
Від нього йде таке домашнє тепло.

А аромат на весь садочок був! А пекла за рецептом італійського Паннетоне.



Цитата: наталька
пам*ятаю що прикраси чіпляла тоді коли коровай майже допікався


От напевно і в тому весь секрет. Бо дріжджове тісто росте собі, як захоче.. Воно насправді живе!

Цитата: наталька
пам*ятаю що на одному весіллі, коли розрізали коровай то він всередині був сирий, ото ганьби набралась господиня


В мене аж мурашки по шкірі побігли! Я собі уявила :wassat: Я дуже переживала як мій різали дітям, спокійно на місці не могла встояти, як та дзига крутилась на одному місці і казала, дайте мені мені кусок терміново попробувати, щоб я переконалась, що все добре!

Цитата: musya
Я не знаю чи колись ризикну шось мені страшно братись,ти МОЛОДЕЦЬ!!!!


Як дадуть шанс, то спробуєш... Мені просто сказали в школі "чи не могли б ви спекти?" А я завжди на все згоджуюсь (то знають ті, хто мене знає добре :lol: ) Спочатку згоджуюсь, а потім думаю, як я то зроблю!
То я в школу пекла коровай в третій ночі, аби свіжий був на рано! Я дуже люблю свіжу випічку, щоб м'ягесеньке все було... І паску он печу в суботу ввечері теж)))
А оцей в садочок то вже був другий...

Дякую, дівчата, за коментарі! :belay:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksenya75
14 листопада 2011 09:37
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Цитата: Натонька
То я в школу пекла коровай в третій ночі, аби свіжий був на рано! Я дуже люблю свіжу випічку, щоб м'ягесеньке все було.

Це високий професіоналізм!!! Я б навряд чи так зробила))0Молодець, Натонько!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 15:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100