Моя кума і не може. Дієта 10 днів на гречці, кефірі і яблуках. ОЙ, як згадаю як мені жалілась!!! Ця система мені подоється, до неї просто треба призвичаїтись. І навчитись готувати з того що можна щось смачненьке. ТОді все піде як по маслу і навіть уваги звертати не ніхто не буде.
Я на запареній гречці і томатному сочку скинула 8 кг., вже рік вагу тримаю, але треба цілий час себе контролювати!Схильна я до повноти, і до того щоб поїсти щось смачненьке !!!
Пушинка, Я коли була вагітна ,то мені так казав,мій акушер гінеколог хочеш їсти м"ясо то їш тільки без гарніру,хліба.Я їла запечене м"ясо з салатиком чи квашеним огірком )))).коли дуже хотіла їсти жувала трішки кураги.І не поправилась сильно на 9 кг,ну малий мав 4 кгі 56 см!))Почала поправлятись стрімко,коли дитину грудьми перестала годувати.Зараз готую собі котлети курячі на парі і їла з салатиком!!))),п"ю багато зеленого чаю.Не знаю чи вплине на мою пишну фігуру!!)))Але почуваю себе значно краще!!)Не хочу зациклюватись на дієті чи правилах ,хочу знайти те,що підійде мені).Коли я на дієті то дужее зла!!!І сил взагалі не маю!!!!А з дитиною треба побігати))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Не хочу зациклюватись на дієті чи правилах ,хочу знайти те,що підійде мені).Коли я на дієті то дужее зла!!!
Мені здається, що це саме головне. Не можна зациклюватись на дієті, бо дієта це справа тимчасова. Коли ми собі говоримо що ми на дієті то в голові зразу щось перемикає і зразу починається страшно хотітись солодкого, в великих кількостях і з’являється злість на все і всіх довкола бо знаємо що їсти не можна а хочеться.
Уляна, я підтримую вашого лікаря. Треба їсти все що тобі хочеться. Хліб не бажано їсти з м’ясом тому що для того щоб розчинити хліб потрібно менше часу ніж для того щоб перетравити м’ясо. Певні види м’яса можуть травитись організмом до семи днів.
Тому мені і підходить ця "дієта" бо це не дієта, а просто зміна способі і відношення до їжі. Мені нічим не перешкаджає готувати все так само як і колись, звичайно поменше смаженого, і готувати для родини картоплю чи макарони, але сама я того не їстиму. А салати ми в основному олією і заправляємо.
У мене проблема що у мене сидяча робота. Але я вже скинула всю вагу що набрала після народження діток. Тепер треба з’їжджати на вагу яка була на весіллі, бо я дуже поправилась в перші місяці супружнього життя. Генетика, плюс стрес. Але то вже в тему про чоловіків.
У мене також бракує фантазії, що їсти на вечерю. Хоча можна ж різні каші з овочами на парі. Я люблю йогурт несолодкий з фруктами. Доречі кажуть їсти чорнослив і запивати кефіром, воно щей дуже на випороження допомагає.
Цитата: Ірка-Шкірка
Ні, так знущатися над собою не треба - я мала на увазі роздільно їсти вуглеводи і білки.
Я лінива і мордувати себе не буду. А он розділяти вуглеводи і білки, це вже інша справа.
Мені подобається ця система харчування і хочу до неї звикнути, тут якраз все класно - здорова їжа а не всякі б"яки які я звикла їсти. Нічого - прорвемся :)
Змолола грудинку курячу,2 цибульки,1-2 яйця,1ложка муки,трішки молока приправ особливо не давала,бо ще дитину годувала котлетами)))).Коли вода в каструльці кипить,ставлю зверху таку решітку,вона була в наборі з каструлями.Коли та решітка( щось типу друшляка,залізне і плоске))) ) нагріється , ложкою накладаю фарш,зверху кришкою накриваю і готую 15- 20 хв.Смачно,корисно і економія)) олії)))!!!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Всім привіт!! Нині провела ревізію в шафі - повитягала літні речі і вжахнулась: є одні штани, які носила минулого літа, а зараз на поясі не зійшлись))) Словом, виросла у мене попа за зиму і взагалі, вдома (я ж роботу покинула в жовтні). Але є свої плюси: чоловіку така моя попа ще більше подобається, крім того, збільшився на розмір бюст, а це взагалі свято для мого Колі)))) Пропоную шукати хороше у поганому. Трохи мене попустило з моїми болячками шлунковими, думаю, до вас, дівоньки, приєднаюсь. Вже нині повечеряю в шостій годині кефіром з отрубями (чи то висівками). Зарядку я і так щодня роблю, обруч кручу ще. Так що беріть до гурту!!!!