Скоро піст! Може спробую сісти хоч на якусь дієту.Читала якось про дієту для лінивих. Їсти можна все що хочиш, але за 20 хв. до їди випити 2 скл. води і після їжі 2 години не їсти і не пити. І так обід, вечеря. Спробую. А потім на цю систему спробую перейти.
а я вже другий тиждень на цій сиситемі. важкого нічого) Після 18,00 не їм, пю зелений чай....звикла вже....Обєми зменшуються, вага поки що скаче! я задоволена!
Подруга схудла на 10 кг на дієті ДЮКАНА! якщо цікавить, розкажу
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Кіра, я на цій дієті вже місяць, скинула 4 кг ( очікувала на більше), зараз вже два тижні вага на місці, тільки обєми зменшуються
--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
чим повільніше худнемо, тим більше шансів що КГ не повернуться. 4 кг це чудовий результат! у мене поки лише -1 кг. Але не опускаю руки, у мене все вийде!!! і у вас такоє!!!!!! УДАЧІ!
--------------------
Дівчата хочу вас трошки підбадьорити. Все у вас вийде і скинете хто скільки хоче, тільки вірте і робіть все для цього. В мене получилось і у вас вийде. пройшов вже рік з того часу як почала себе тримати в рамкахі ось результат:
Вага: 64 кг тепер 54 кг Талія: 90см - 78см В бедрах: 101см-92см
А я колись думала, що в мене нема сили-волі. Знаю сила є, воля є, а от сили-волі нема. Вона є у всіх, я в цьому впевнена. Так що бажаю всім досягнути тих результатіх ,що собі ви намітили.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!