Ніяких образ,просто я шукала інформацію про підвищення у статусі і нічого конкретного так і не знайшла,крім того ,що треба багато писати.
Цитата: Pito4ka
поділяти форум (сайт) на на нещасних новачків та монстрів-засновників то якось по дитячому
І в думках такого не було. Спілкування на цьому форумі урізноманітнило моє життя(я п"ятий рік сиджу в декретній відпустці),просто хочеться бути більш обізнаною з правилами,щоб правильно себе поводити.
насамперед треба завоювати довіру))))) І хоча це жарт - доля правди у цих словах є))) Писати - означає ділитись рецептами, вигадати чи десь піддивитись а потім створити своїми ручками якийсь майтер-клас, ну і в тому ж руслі))) У нас є дівчатка, які ще не написали і по 100 повідомлень, але уже мають звання віп-кухаря)))
коли я бачу, що людина щира, намагається влитись в колектив, то я беру і сама їй даю це звання, незважаючи на кількість повідомлень. Головнее дійсно їхня якість. Зараз у нас приблизно 70 МК в закритих темах. Це скарб, який дійсно треба берегти. І не треба мені розказувати про якусь справедливість. Я є сама справедлива людина, яку тільки можна знайти. Я оберігаю роботу тих, хто довірив інформацію Дрімфуду.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Натонька, ти вибач, я як реєструвалася, то десь там надрукувала ві-кухар, то воно в мене зараз під ніком пише. Позамаламонювали голову по різних сайтах, то я й думала, що сама можу обирати статус, (десь на жіночому клубі було щось подібне) Як його тепер забрати той надпис?
я вважаю, що правила нашого форуму справедливі і чесні. Всі колись починали, були не-віпами, не бачили деяких тем. І нічого!!! Вже навіть те, що відкрите для загалу, дуже збагачує, вчить і виховує. Я повністю поділяю думку Натоньки щодо оберігання надбань дрімфуду. Вже були прецеденти зі злодіями, які легко привласнюють собі чужу працю. Це дуже ображає і злить. ДОсить таких стресів!!! Тому, Натонько, я за діючі правила. Ти молодець, все робиш правильно.
Бачу, що ця тмка є наразі дуже читабельна. Тепер, я також похвалюшки ставлю в репутації. і вважаю, що це гарне правило і всі форумчанки мають його дотримуватися. А вже щось конкретне, якісь запитання та відповіді на них ставити в повідомленнях, а то поки щось важливе знайдеш...
дівчата, я за діючі правила, хоча я теж хочу піднятися в статусі, та я розумію що мені потрібно ще дуже багато працювати, і це для мене є додатковим стимулом, хоча я теж своє захоплення часто пишу не в репутацію, а в темку, деколи не туди де потрібно, але я тільки вчуся, і модератори завжди можуть видалити коли щось не так, я завжди відкрита для критики і завжди з розумінням її сприймаю, бо тут є більш досвідченіші люди які більше за мене розуміють як правильно щось зробити, оформити, тож непотрібно ображатись чи непогоджуватись з правилами, терпіння і праця завжди переможуть, вибачайте коли щось не так сказала чи образила, але то лише моя думка
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель