Та я все зрозуміла вже давно. Проте, дивлюся на інших дівчат - вони і бали начебто мають і репутація вище 10, і тортики виставлять, однак сидять в групі відвідуввачі і досить. Я теж навчилася оформляти торти мастикою. Але не можу виставити фотки, бо фотік в майстерні вже 2 тиждень. Чекаю і з нетерпінням хочу виставити на ваш осуд і свої вироби, можливо хоч тоді буду трішки наближатися до мрії стати віп-кухарем.
Є пропозиція, прошу відгукнутись небайдужих жителів нашого сайту)))
І) У нас є теми солодкої випічки, солоної та іншого)) І окремо ще відкриваємо тему - тут обговорюється рецепт)) Чи не простіше було б відкривати тему під кожен рецепт)) По-перше, при пошуку будь-якого рецепту в інтернеті, видавало б наш сайт - це була б своєрідна реклама. А також не було б дублювання. А хто хоче залишити свою авторську тему, нехай залишає, адже всі автори створюють свої каталоги, і одне іншому не заважатиме)))
ІІ) І ще одне. Наші теми дуже часто засмічуються такими повідомленнями як : ах, ох, краса, божественно)) - Для цього створені плюсики в репутацію))) Тому останнім часом і не пишу зауважень- бо конструктивна критика часто ображає, а ахи і охи висловлюю в плюсах))) А в темах пропоную писати зауваження чи поради, адже нам потрібно рости і розвиватись. Я якось виставляла свій перший торт- корявий-прекорявий, страшний-престрашний. Та для всіх моїх він був верхом краси))) І якби я не бачила кращих робіт, напевне і залишилася б на тому ж рівні)))) Чому виникла така пропозиція, бо зараз можна перелистати у галереї сторінок 10 і прочитати одні ахи і охи, а поради, і відповіді на запитання, які б допомагали в роботі просто губляться серед інших повідомлень))
Прошу не ображатись)) Буду рада почути ваші думки із цього приводу)))
Чому виникла така пропозиція, бо зараз можна перелистати у галереї сторінок 10 і прочитати одні ахи і охи, а поради, і відповіді на запитання, які б допомагали в роботі просто губляться серед інших повідомлень))
нажаль про це ми(модератори) вже всі писали і не раз, але то є марна справа....
Я не бачу майстер-класів, що тре зробити щоб їх бачити?
Цитата: Ірка-Шкірка
писати, писати, писати і отримувати плюсики репутації - з часом і балами відкриються
Зі своєї сторони ви,шановні модератори,праві,але,якщо глянути з нашої-новачків,які знаходяться в групі відвідувачі,то ми ніколи не піднімемось у статусі.Як видно з вищенаведених цитат-нам треба писати:критикувати особливо ми не можемо-це прерогатива асів,а ,якщо не висловлюватимемо захоплень,то й писати особливо не маєм чого.Я б дуже хотіла потрапити в групу "віп-кухар",але що для цього треба:яка кількість балів,скільки плюсиків конкретно,так і не зрозуміла. Кінцеве рішення,звичайно,за вами,але роз"ясніть нам,що робити,щоб мати доступ до закритих тем ? Дуже цього хочеться.
galalviv, насамперед треба завоювати довіру))))) І хоча це жарт - доля правди у цих словах є))) Писати - означає ділитись рецептами, вигадати чи десь піддивитись а потім створити своїми ручками якийсь майтер-клас, ну і в тому ж руслі))) У нас є дівчатка, які ще не написали і по 100 повідомлень, але уже мають звання віп-кухаря))) А чому новачки не можуть критикувати)) Не такі ми вже і аси, щоб не звертати увагу на конструктивну критику))) Та й аси - звучить якось вульгарно) Я не вважаю себе асом, а вчуся разом із усіма)) Я робила зауваження з приводу композиції на торті - помилки бачили всі, але ніхто про це не сказав))) Чесно кажучи, сама писала зауваження із "опаскою" як мої слова сприймуться))) Тому прошу не ображатися на мої слова А якщо хтось виставляє свої роботи лише для того щоб виставити, то думаю, варто робити приписку - робота критиці не підлягає
Дівчата, не потрібно ображатися. На початку кожної теми досить чітко і ясно обумовлені правила. Щодо кількості повідомлень, погодьтесь, все залежить і від "якості". А поділяти форум (сайт) на на нещасних новачків та монстрів-засновників то якось по дитячому. Перепрошую за різкість. Це моя думка.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)