Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скарги, пропозиції..., щодо роботи сайту, форуму
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
13 листопада 2011 21:40
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Натонька
Мені вже надоїло одне і те саме пояснювати.

Та я все зрозуміла вже давно. Проте, дивлюся на інших дівчат - вони і бали начебто мають і репутація вище 10, і тортики виставлять, однак сидять в групі відвідуввачі і досить.
Я теж навчилася оформляти торти мастикою. Але не можу виставити фотки, бо фотік в майстерні вже 2 тиждень. Чекаю і з нетерпінням хочу виставити на ваш осуд і свої вироби, можливо хоч тоді буду трішки наближатися до мрії стати віп-кухарем.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 грудня 2011 15:32
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Всім привітик)))

Є пропозиція, прошу відгукнутись небайдужих жителів нашого сайту)))

І) У нас є теми солодкої випічки, солоної та іншого)) І окремо ще відкриваємо тему - тут обговорюється рецепт)) Чи не простіше було б відкривати тему під кожен рецепт)) По-перше, при пошуку будь-якого рецепту в інтернеті, видавало б наш сайт - це була б своєрідна реклама. А також не було б дублювання. А хто хоче залишити свою авторську тему, нехай залишає, адже всі автори створюють свої каталоги, і одне іншому не заважатиме)))

ІІ) І ще одне. Наші теми дуже часто засмічуються такими повідомленнями як : ах, ох, краса, божественно)) - Для цього створені плюсики в репутацію))) Тому останнім часом і не пишу зауважень- бо конструктивна критика часто ображає, а ахи і охи висловлюю в плюсах)))
А в темах пропоную писати зауваження чи поради, адже нам потрібно рости і розвиватись.
Я якось виставляла свій перший торт- корявий-прекорявий, страшний-престрашний. Та для всіх моїх він був верхом краси))) І якби я не бачила кращих робіт, напевне і залишилася б на тому ж рівні))))
Чому виникла така пропозиція, бо зараз можна перелистати у галереї сторінок 10 і прочитати одні ахи і охи, а поради, і відповіді на запитання, які б допомагали в роботі просто губляться серед інших повідомлень))

Прошу не ображатись)) Буду рада почути ваші думки із цього приводу)))
Перейти на початок сторінки
gutka
12 грудня 2011 15:58
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
Чому виникла така пропозиція, бо зараз можна перелистати у галереї сторінок 10 і прочитати одні ахи і охи, а поради, і відповіді на запитання, які б допомагали в роботі просто губляться серед інших повідомлень))

нажаль про це ми(модератори) вже всі писали і не раз, але то є марна справа....
Перейти на початок сторінки
Фрезія
12 грудня 2011 16:07
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Підтримую!!!!!!! Було б набагато зручніше, якби кожен рецепт був окремою темою. Там же можна було б обговорювати, запитувати.
Перейти на початок сторінки
galalviv
12 грудня 2011 16:18
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Ялинка
Я не бачу майстер-класів, що тре зробити щоб їх бачити?

Цитата: Ірка-Шкірка
писати, писати, писати і отримувати плюсики репутації - з часом і балами відкриються

Зі своєї сторони ви,шановні модератори,праві,але,якщо глянути з нашої-новачків,які знаходяться в групі відвідувачі,то ми ніколи не піднімемось у статусі.Як видно з вищенаведених цитат-нам треба писати:критикувати особливо ми не можемо-це прерогатива асів,а ,якщо не висловлюватимемо захоплень,то й писати особливо не маєм чого.Я б дуже хотіла потрапити в групу "віп-кухар",але що для цього треба:яка кількість балів,скільки плюсиків конкретно,так і не зрозуміла.
Кінцеве рішення,звичайно,за вами,але роз"ясніть нам,що робити,щоб мати доступ до закритих тем ? Дуже цього хочеться.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 грудня 2011 16:29
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
galalviv,
насамперед треба завоювати довіру))))) І хоча це жарт - доля правди у цих словах є))) Писати - означає ділитись рецептами, вигадати чи десь піддивитись а потім створити своїми ручками якийсь майтер-клас, ну і в тому ж руслі))) У нас є дівчатка, які ще не написали і по 100 повідомлень, але уже мають звання віп-кухаря)))
А чому новачки не можуть критикувати)) Не такі ми вже і аси, щоб не звертати увагу на конструктивну критику))) Та й аси - звучить якось вульгарно) Я не вважаю себе асом, а вчуся разом із усіма)) Я робила зауваження з приводу композиції на торті - помилки бачили всі, але ніхто про це не сказав))) Чесно кажучи, сама писала зауваження із "опаскою" як мої слова сприймуться)))
Тому прошу не ображатися на мої слова :1f7: А якщо хтось виставляє свої роботи лише для того щоб виставити, то думаю, варто робити приписку - робота критиці не підлягає :no:
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 грудня 2011 16:31
Повідомлення #47


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
galalviv,
на днях будуть написані конкретніші правила і вимоги.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galalviv
12 грудня 2011 16:37
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Volo-shka
Та й аси - звучить якось вульгарно)

Ніколи не думала,що так можна сприйняти це слово.Вибачте,нікого не хотіла образити.
Цитата: Volo-shka
сама писала зауваження із "опаскою" як мої слова сприймуться

Особисто я вважаю,що до зауважень треба прислухатись,а не ображатись,інакше сидітимеш на місці(в плані майстерності).
Цитата: Volo-shka
створити своїми ручками якийсь майтер-клас, ну і в тому ж руслі

Будемо старатись.
Перейти на початок сторінки
galalviv
12 грудня 2011 16:50
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Натонька
на днях будуть написані конкретніші правила і вимоги.

Дякую,думаю,що не тільки я з нетерпінням чекатиму.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
12 грудня 2011 16:54
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, не потрібно ображатися. На початку кожної теми досить чітко і ясно обумовлені правила. Щодо кількості повідомлень, погодьтесь, все залежить і від "якості". А поділяти форум (сайт) на на нещасних новачків та монстрів-засновників то якось по дитячому. Перепрошую за різкість. Це моя думка.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 травня 2024 23:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100